Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

a4bH17°14'5cE25°35'6d7e8f9g10C26'A00'D11°27'h11i12K12°31'jJ25°56'1B11°23'kG18°40'2lI22°56'3F29°39'

9°00' h (f)

Uw Zonteken is Schorpioen

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

Acrab RA:16H6m Dec:-19°51' Dschubba RA:16H1m Dec:-22°40' pi Sco RA:16H0m Dec:-26°10' Antares RA:16H30m Dec:-26°28' Alniyat RA:16H37m Dec:-28°15' epsilon Sco RA:16H51m Dec:-34°19' mi Sco RA:16H53m Dec:-38°4' Grafias RA:16H56m Dec:-42°23' eta Sco RA:17H13m Dec:-43°16' Girtab RA:17H38m Dec:-43°0' iota Sco RA:17H49m Dec:-40°8' kappa Sco RA:17H44m Dec:-39°2' Shaula RA:17H35m Dec:-37°7'

De belangrijkste kwaliteit van dit teken van de dierenriem is om alles intens te nemen. Dankzij de verbintenis van dit aardeteken met de planeet Mars hebben mensen die geboren zijn onder dit teken contrasterende karakters. Dus de ene persoon kan echt aardig en vriendelijk zijn en een andere persoon kan een moordenaar zijn. Ja, ze kunnen inderdaad zelfs in die mate verschillen. Daarom moeten ze vanaf de kindertijd heel voorzichtig worden behandeld, zelfs als het erop lijkt dat hun opvoeding heel gemakkelijk is.

Ze hebben een bijzondere wilskracht die zich kan ontwikkelen in positieve, maar ook in negatieve zin. Meestal weten deze mensen altijd wat ze willen en zijn ze heel zelfverzekerd over hun gedrag. Ze zijn in staat om snel en zelfbewust te beslissen, en ze zijn zeer daarnaast heel volhardend. Ze lijken kalm te zijn, maar verbergen vanbinnen een grenzeloze passie. Ze zijn zeer moedig en volhardend en proberen diplomatiek te handelen.

Een van hun ondeugden is wraakzucht, een onvermogen om te vergeten. Ze kunnen op de perfecte gelegenheid wachten voor een wrede daad. Zij kunnen soms zeer ongevoelig worden. We zien ook een neiging tot luiheid, trots en jaloezie. Hun liefde is gebaseerd op erotiek.

Schorpioenen zijn zeer meevoelend en begripvol. In hun carrière zijn het meestal wetenschappers, artsen, schrijvers of kunstenaars.

11°23' k (j)

De Maan in Waterman

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Mensen met de Maan in Waterman kunnen erg sociaal en vriendelijk zijn, ondanks hun emotionele onthechting en de noodzaak om afstand te houden. Aan de ene kant zijn deze mensen erg begripvol en geven ze echt om de moeilijkheden van andere mensen. Aan de andere kant is er geen persoonlijk belang bij betrokken. U laat uw emoties niet zien en u blijft rationeel.

Het feit dat u gemakkelijk in staat bent om innovatieve oplossingen te vinden voor problemen is zeker een positieve impact van deze plaatsing.

U voelt zich vervuld door de natuur, vooral op onbekende plaatsen. Dit verlangen kan worden voldaan door bijvoorbeeld uw zeer levendige fantasie. U zult ook verlangen naar het hebben van ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling – vooral als het gaat om gedachten.

12°31' j (i)

Ascendant in Steenbok

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

4°26' h (f)

Mercurius in Schorpioen

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

De plaatsing van Mercurius in Schorpioen kan slim en georganiseerd zijn. Zulke mensen hebben vaak het talent voor het maken van grappen of samenzweerderige theorieën. In ieder geval hebben deze mensen de neiging om de wereld vrij negatief waar te nemen, zijn ze cynisch en overdreven eerlijk. Ze vinden het gemakkelijker om over iets te praten wat ze leuk vinden.

11°27' h (g)

Venus in Schorpioen

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

De plaatsing van Venus in Schorpioen is meestal geen ideale combinatie – er ontstaat een conflict tussen verschillende tegenstrijdige kwaliteiten. Daarom is het geen wonder dat u vaak verward bent en moeite heeft met het opbouwen en verlaten van relaties. Aan de ene kant verlangt u naar liefde, aan de andere kant wilt u graag alleen zijn. Te veel emotie kan ertoe leiden dat u heel romantisch, maar ook bezitterig bent.

25°35' c (b)

Mars in Tweelingen

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

De typische eigenschap van mensen met Mars in Tweelingen is een hoge spirituele energie en humor. U kunt ook gekarakteriseerd worden door uw zelfvertrouwen en het vermogen om uzelf in welke situatie te promoten. U houdt ervan om te discussiëren en te debatteren, omdat u het als een strijd ziet die u moet winnen.

29°39' l (l)

Jupiter in Vissen

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Jupiter in Vissen is zeer intens, het bevordert verbeelding en ook het potentieel van kunst – ongeacht wat het is, muziek, acteren etc. Het schildert een verlangen naar reizen – zeilen over de zee, ontspanning of op een onbewoond eiland zijn. U zult zich goed voelen als u alleen of afgezonderd bent. Op het gebied van financiën kan deze plaatsing erg gul zijn. Het kan voorkomen dat u een activiteit organiseert voor een goed doel.

18°40' k (j)

Saturn in Waterman

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

De positie van Saturnus in Waterman wordt het meest weergegeven in de houding naar andere mensen. U bent verantwoordelijk in het geval van sociale vragen, ondanks uw wantrouwen. U volgt de etiquette en gedraagt zich beleefd. Het is misschien een van de redenen waarom deze mensen zo prachtig op het werk zijn waar hun houding essentieel is. Het is voor hen gemakkelijk om goed op te kunnen schieten met autoriteiten en werkgevers.

17°14' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

22°56' l (l)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

25°56' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid