Maan kalender

In onze maankalender leert u over de algemene invloed van de positie van de Maan op ons gedrag, en dat allemaal een maand van tevoren. U zult ook te weten komen welke delen van het lichaam/organen die dagen het meest gevoelig zijn.

15:55
14:40
19.5.

21.5.01:35 - De Maan in Schorpioen:

De energie deze dagen is vol met emoties. Daarom gedragen we ons vaak impulsief en jaloers, vooral wanneer we ons bedreigd voelen. Het kan worden opgevat als een soort afweermechanisme van ons onderbewustzijn.

Elke wijziging zal voor u moeilijk zijn om te accepteren, daarom probeert u ze te vermijden wanneer ze niet nodig zijn.

De hardnekkige energie en sterke wilskracht kan, aan de andere kant, nuttig zijn in het bereiken van uw doelen. U zult zich als een winnaar goed voelen. Als er echter enige twijfel of kwetsbaarheid verschijnt bent u geneigd om introvert en emotioneel los te zijn.

De Schorpioen regeert de blaas, urinebuis en geslachtsorganen, ook de endeldarm en de dalende dikke darm, het S-vormige gedeelte van de karteldarm, de prostaat en de nasale botten. Vandaar dat aandoeningen bij de Schorpioen neusverkoudheid en poliepen kunnen zijn, ook ziekten van de baarmoeder en eierstokken, vergroting van de prostaat, onregelmatigheden van de menstruatie kunnen ontstaan. Vermijd blootstelling aan kou en chirurgische ingrepen in dit gebied. Wees voorzichtig met seks, of vermijd het. Dieetadvies - eet minder pittig en zwaar voedsel, dit geldt ook voor groenten. Zwangere vrouwen moeten elke vorm van spanning vermijden.

23.5.10:25 - De Maan in Boogschutter >>

23.5.10:25 - De Maan in Boogschutter:

23.5.15:55 - Volle maan – betekent een hoogtepunt of voltooiing. In deze dagen werkt onze stofwisseling langzaam, genezen onze littekens langzaam en voelen we ons uitgeput. De Maan heeft invloed op een slechte manier invloed op onze mentaliteit en veroorzaakt humeurigheid.

Er is een vredige en optimistische energie deze dagen. Echter zou men het gevoel kunnen hebben dat ze niet te lang op dezelfde plaats kunnen zijn. De wens om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf te ontwikkelen en te verkennen, is groot. Er zal geen gebrek aan energie zijn voor sport, hoewel u misschien te maken kunt krijgen met een bepaalde omslachtigheid en innerlijke frustratie.

U zult genieten van communicatie. U zult het intellect in anderen stimuleren, waardoor ze groot gaan denken. Deze vaardigheden kunnen vooral op het werk nuttig zijn. U kunt echter deze dagen beter niet te eerlijk zijn tegen andere mensen.

De Boogschutter regeert de heupen en dijen, het dijbeen, de iliacale slagaders, aders en heupzenuwen. Vandaar dat aandoeningen die de Boogschutter produceert reuma en heupziekten zijn. Het is ook mogelijk dat botbreuken worden veroorzaakt door dit teken. Lever detox wordt niet aanbevolen, evenals een operatie aan aders en haarvaten. Vermijd lange wandelingen en inspanningen van de benen. Vermijd het eten van vet en zwaar voedsel.

25.5.17:37 - De Maan in Steenbok >>

25.5.17:37 - De Maan in Steenbok:

Gedurende deze periode kunt u positieve energie verwachten op het gebied van werk en zaken. Deze plaatsing geeft ons een enorme hoeveelheid aan discipline en dus zal het opvolgen van regels geen probleem voor u zijn, net als het organiseren van uw zaken. Het gevoel voor materialisme is op dit moment sterker dan emoties. Daarom is het bereiken van uw doelen gemakkelijker voor u. U zult niet van streek raken door kritiek, omdat zelfs dat voor u een voordeel is.

Andere mensen kunnen klagen over dat u deze dagen afstandelijk en bekompen lijkt. Hoe dan ook, u heeft geen behoefte aan iets wat u afleidt.

De Steenbok regeert de huid en de knieën, maar het heeft ook een invloed op de maag, die wordt beheerst door het tegengestelde teken de Kreeft. Vandaar dat aandoeningen die de Steenbok produceert eczeem en andere huidziekten en spijsverteringsstoornissen zijn. Vermijd inspanningen, met name van de rug en botten als deze kwetsbaarder zijn geworden.

27.5.22:45 - De Maan in Waterman >>

27.5.22:45 - De Maan in Waterman:

Het nadeel van deze dagen is zeker de energie om te eenzaam te zijn. Daarom zult u liever met uw eigen gedachten zijn dan in gezelschap met anderen mensen. In extreme gevallen van sociale angst wordt u koud en afstandelijk. Anderen kunnen uw manier van doen niet begrijpen. U bent in staat u in uw eentje te vermaken.

Als u geïnteresseerd bent in de huidige gebeurtenissen denk dan ook na over de toekomst. U kunt bijvoorbeeld een aantal werkprojecten gaan plannen. De positieve energie geeft u veel ideeën. Probeer om te kalmeren en te luisteren naar uw verborgen inspiratie.

De Waterman regeert de enkels en de ledematen vanaf de knieën tot aan de enkels. Vermijd lange wandelingen, het inspannen van de benen en stress. Niet aanbevolen zijn - operaties en therapieën in de benen en gewrichten, evenals operaties van de zintuigen, in het bijzonder die van de ogen.

30.5.02:32 - De Maan in Vissen >>

30.5.02:32 - De Maan in Vissen:

30.5.19:13 - Derde kwartaal – dit betekent het afnemen van de Maan, kalmeren en herstellen. De stijging en de ontwikkeling worden vertraagd, maar alles is aan het zuiveren, herstellen en regenereren.

U kunt een energie verwachten op het gebied van de verbeelding, die zal werken op volle sterkte deze dagen. Daarom kan uw verstand soms zijn kracht verliezen – ten koste van emoties. U bent ook meer empathisch dan ooit. U zult geen problemen hebben om u in te leven in een breed scala van mensen. Echter is het nadeel dat u vaak uw eigen dilemma’s en problemen vergeet.

De maan in Vissen beidt energie wat u erg gastvrij maakt. U stemming is, op een positieve manier, erg besmettelijk. U zult deze vaardigheden vooral onder familieleden gebruiken.

Het sterrenbeeld Vissen regeert de voeten en tenen. Het heeft ook een reflexeffect op de buikstreek onder beheer van het tegengestelde teken de Maagd. Vandaar dat aandoeningen onder dit teken de problemen en misvormingen van de voeten weergeeft. Het produceert ook een verlangen naar drank en drugs die kunnen leiden tot ontwenningsverschijnselen. Loop minder en draag alleen comfortabele schoenen. Het lichaam wordt gevoeliger, dus alles wat we naar binnenwerken (alcohol, cafeïne, en geneeskunde) kan een veel sterker effect geven.

1.6.05:28 - De Maan in Ram >>

1.6.05:28 - De Maan in Ram:

De energie van deze dagen brengt ongemak. Het leven verloopt snel, wat u energie geeft, maar aan de andere kant verlangt u ernaar om alles achter u te gooien en gewoon te relaxen. Een dilemma zou kunnen optreden welke u ervoor zal zorgen dat u een stap achter de eigenlijke gebeurtenis blijft.

Het is mogelijk dat, in het heetst van de strijd, u uitgeput raakt voordat u het zelf zult beseffen. De Maan in Ram maakt uw geest en ziel toegewijd, maar u bent staat om snel te herstellen van een traumatische ervaring. Deze dagen zult u zich enthousiast over iets nieuws voelen.

De Ram heerst zowel over het hoofd als andere organen in het hoofd, zoals de ogen. Elk leed bij dit sterrenbeeld reageert op het hoofd, dit zal hoofdpijn, neuralgie of hersenziekten veroorzaken. U zou moeilijk en stressvol werk moeten vermijden. Het is beter om tijd rustig te besteden.

3.6.07:56 - De Maan in Stier >>

3.6.07:56 - De Maan in Stier:

Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust.

U kunt ook problemen hebben met uw eigen identiteit. U zoekt persoonlijke ontplooiing in een materiële wereld, maar het geeft u geen tevreden gevoel.

Een groot voordeel tijdens deze dagen is de positieve empathische energie, dat is de reden waarom andere mensen om u heen zich goed voelen.

De Stier heerst over de nek, de keel, de oren en het achterhoofd. De aandoeningen die voor kunnen komen in deze gebieden zijn struma, difterie, kroep en beroertes. Zoals elk teken altijd reageert op het tegenovergestelde, kunnen aandoeningen van de Stier ook constipatie en onregelmatige menstruatie veroorzaken. Wees voorzichtig met het inspannen van de keelspieren of met het oplopen van een verkoudheid en griep.

5.6.10:38 - De Maan in Tweelingen >>

5.6.10:38 - De Maan in Tweelingen:

6.6.14:40 - Nieuwe maan- het symboliseert een overgang tussen vermoeidheid en de stroom van nieuwe energie. Ook komen er nieuwe gedachten waaraan we richting moeten geven en waar we niet bang voor moeten zijn.

Tijdens deze dagen zijn we onder invloed van energie die ervoor zorgt dat we bij anderen willen zijn. U zult dol zijn op communiceren, maar ook om te luisteren. U bent vaak in staat om zeer snel de mensen om u heen te begrijpen en te voldoen aan hun behoeften. Deze eigenschappen zijn altijd welkom, dus u kunt ernaar uitkijken om populair in een groep te zijn.

Wanneer u zich in stressvolle situaties bevindt heeft u de neiging om, onder invloed van de maan, besluiteloos te handelen en niet in staat te zijn om te voldoen aan uw verplichtingen. Men kan het gevoel hebben dat ze niet afkomen van innerlijke ongemak. Het voelt alsof uw ziel en de buitenwereld in strijd waren om superioriteit.

Het sterrenbeeld Tweelingen regeert de armen en de handen, longen en ook de bovenribben. Dit betekent dat aandoeningen die dit sterrenbeeld veroorzaakt longziekten, longontsteking, bronchitis of astma zijn. Breng meer tijd buiten door, in de frisse lucht, maar draag gepaste kleding voor het weer. Probeer geen zware voorwerpen te tillen.

7.6.14:42 - De Maan in Kreeft >>

7.6.14:42 - De Maan in Kreeft:

U zult tijdens de dagen van de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie wordt gericht op het gezin en huis – dat is waar u zich het meest comfortabel voelt. U kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een aangenaam gevoel, dat ook een positief effect heeft op andere familieleden.

U moet niet te gehecht aan iemand raken, u zou verkeerd begrepen kunnen worden. Het zou heel erg lang duren om om te kunnen gaan met de emotionele schade die de afwijzing zou kunnen veroorzaken.

De Kreeft regeert de slokdarm, de maag, de alvleesklier, de bovenste kwabben van de lever en de wervelkolom. Vandaar dat aandoeningen die de Kreeft produceert een slechte spijsvertering, gastritis, hoest, de hik, oedeem, hysterie en galstenen zijn. Effectief zullen behandelingen voor de benen zijn, als wel tandheelkundige behandelingen.

9.6.21:29 - De Maan in Leeuw >>

9.6.21:29 - De Maan in Leeuw:

Er is een energie die het maken en bouwen van waarden ondersteund, waar u later trots op zult zijn en waar anderen u voor zullen waarderen. Deze dagen zijn ideaal voor sociale evenementen of dates.

Uw emoties zullen nu sterker zijn ten opzichte van andere mensen en ook van uzelf. Van tijd tot tijd heeft u het nodig dat u wordt aangevuld, dus wanneer anderen niet over u praten, bent u niet bang om daarvoor te zorgen. U kunt deze dagen zelfs egoïstisch lijken als u zich door verleidingen laat meeslepen.

De Leeuw regeert het hart, het ruggenmerg en de aorta, waardoor de aandoeningen die de Leeuw veroorzaakt oprispingen, flauwvallen, een plaatselijke verwijding of uitstulping van de slagader zijn. Daarnaast ook kromming van de ruggengraat, aderverkalking en hartkramp, bloedaandrang, bloedarmoede en bloedverdunning. Vermijd spanning en stress. Behandelingen voor de ogen en benen zijn effectief.

12.6.07:38 - De Maan in Maagd >>

12.6.07:38 - De Maan in Maagd:

14.6.07:19 - Eerste kwartaal – dit bekent het wassen van de Maan en staat voor een periode die van pas kan komen voor de ontwikkeling van iemands karakter, het bepalen en het bereiken van uw doelen. Aangezien alles ontspringt en ontwikkelt.

De energie van deze dagen brengt ons helaas stress. Uzelf in de rol van martelaar zetten is ook typisch. Praktisch gezien zult u ook bezorgd zijn over de problemen waar anderen weigeren mee om te gaan.

We zullen waarschijnlijk een gevoel hebben van plichtsbesef, concentratie en discipline. Echter als iets niet werkt zoals gepland zult u om moeten gaan met zelfkritiek. Depressie en ontevredenheid over uw leven kunnen ook komen. Helaas zult u niet in staat zijn om er iets aan te doen, omdat u in deze periode een gebrek heeft aan vertrouwen.

De Maagd regeert de buikstreek, de lage kwabben van de lever en de milt. Daarom veroorzaken verdrukkingen bij de Maagd buikvliesontsteking, ondervoeding, tyfus, abnormale ophoping van lymfevocht en blindedarmontsteking. Een maagdieet wordt aanbevolen. Vermijd chirurgische ingrepen rondom de buikzone. Voetbehandelingen zijn effectief.

14.6.20:14 - De Maan in Weegschaal >>

14.6.20:14 - De Maan in Weegschaal:

Er is een sociale energie deze dagen. U verlangt naar bewondering, maar ook naar een soort waardering van andere mensen. Wanneer u uw doelen haalt, probeert u met iedereen om te gaan, maar soms wordt u onbewust vleiend en opdringerig en dit kan negatieve gevolgen hebben voor uw reputatie.

We kunnen ook creatieve energie verwachten. Kunst en de vreugde van alles wat mooi is zal u vervullen. U zult zich ook comfortabel voelen in een harmonieus en vredig huis.

De Weegschaal regeert de nieren, de lumbale regio van de wervelkolom, het vasomotorisch centrum en de huid. Vandaar dat kwellingen bij dit sterrenbeeld vaak onderdrukking van de urine, ontsteking van de urineleiders, eczeem en andere huidziekten zijn. Vermijd blootstelling aan kou, zitten op de grond en rotsen. Voeding is erg belangrijk.

17.6.08:38 - De Maan in Schorpioen >>

17.6.08:38 - De Maan in Schorpioen:

De energie deze dagen is vol met emoties. Daarom gedragen we ons vaak impulsief en jaloers, vooral wanneer we ons bedreigd voelen. Het kan worden opgevat als een soort afweermechanisme van ons onderbewustzijn.

Elke wijziging zal voor u moeilijk zijn om te accepteren, daarom probeert u ze te vermijden wanneer ze niet nodig zijn.

De hardnekkige energie en sterke wilskracht kan, aan de andere kant, nuttig zijn in het bereiken van uw doelen. U zult zich als een winnaar goed voelen. Als er echter enige twijfel of kwetsbaarheid verschijnt bent u geneigd om introvert en emotioneel los te zijn.

De Schorpioen regeert de blaas, urinebuis en geslachtsorganen, ook de endeldarm en de dalende dikke darm, het S-vormige gedeelte van de karteldarm, de prostaat en de nasale botten. Vandaar dat aandoeningen bij de Schorpioen neusverkoudheid en poliepen kunnen zijn, ook ziekten van de baarmoeder en eierstokken, vergroting van de prostaat, onregelmatigheden van de menstruatie kunnen ontstaan. Vermijd blootstelling aan kou en chirurgische ingrepen in dit gebied. Wees voorzichtig met seks, of vermijd het. Dieetadvies - eet minder pittig en zwaar voedsel, dit geldt ook voor groenten. Zwangere vrouwen moeten elke vorm van spanning vermijden.

19.6.18:30 - De Maan in Boogschutter >>

19.6.18:30 - De Maan in Boogschutter:

Er is een vredige en optimistische energie deze dagen. Echter zou men het gevoel kunnen hebben dat ze niet te lang op dezelfde plaats kunnen zijn. De wens om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf te ontwikkelen en te verkennen, is groot. Er zal geen gebrek aan energie zijn voor sport, hoewel u misschien te maken kunt krijgen met een bepaalde omslachtigheid en innerlijke frustratie.

U zult genieten van communicatie. U zult het intellect in anderen stimuleren, waardoor ze groot gaan denken. Deze vaardigheden kunnen vooral op het werk nuttig zijn. U kunt echter deze dagen beter niet te eerlijk zijn tegen andere mensen.

De Boogschutter regeert de heupen en dijen, het dijbeen, de iliacale slagaders, aders en heupzenuwen. Vandaar dat aandoeningen die de Boogschutter produceert reuma en heupziekten zijn. Het is ook mogelijk dat botbreuken worden veroorzaakt door dit teken. Lever detox wordt niet aanbevolen, evenals een operatie aan aders en haarvaten. Vermijd lange wandelingen en inspanningen van de benen. Vermijd het eten van vet en zwaar voedsel.

22.6.01:08 - De Maan in Steenbok >>

20.5.
21.5.
22.5.
23.5.
24.5.
25.5.
26.5.
27.5.
28.5.
29.5.
30.5.
31.5.
1.6.
2.6.
3.6.
4.6.
5.6.
6.6.
7.6.
8.6.
9.6.
10.6.
11.6.
12.6.
13.6.
14.6.
15.6.
16.6.
17.6.
18.6.
19.6.
20.6.
21.6.