Tweelingen juli Horoscoop 2017

Het keerpunt zal komen tijdens de eerste maand van de vakantie. Juli brengt positieve energie in de carrière van Tweelingen. Eindelijk ben u in staat om uw doelen te bereiken. Het lijkt erop dat alles binnen handbereik ligt. Overweeg echter of u echt geen kosten wilt besparen. Wees voorzichtig en mis niets.

Het is belangrijk om onze kracht te wegen. U wilt toch niet ziek worden ten koste van het werk? Ook moet de Tweeling in juli meer aandacht aan hun partner en dierbaren geven. Ze zijn er altijd voor u met ondersteuning, een vriendelijk woord of een goed advies. U moet deze gunst terug betalen.

Als het mogelijk is, stop dan eerder met het werk en breng de rest van de dag door met uw partner. Ze zullen het zeker op prijs stellen.

Routine zal uw aandacht niet lang trekken. Probeer creatief te zijn en pronk een beetje. Misschien zal uw baas het opmerken en u waarderen.

U zult aangenaam verrast zijn dat u ondanks uw vermoeidheid echt goed in sport bent.

Tweelingen augustus >>


De Zon in Kreeft
21.6.06:13 - 22.7.17:04
d
21.6.
De Zon in Leeuw
22.7.18:04 - 23.8.00:08
e
22.7.

Het kan voorkomen dat u emotioneler bent dan normaal. U ziet er erg vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch uit naar anderen. Echter kan uw gedrag overgevoelig of overdreven lijken. Het maakt u erg nerveus als u zich onzeker voelt. U voelt zich veilig omringd door liefde, een relatie of familie. U zult uzelf ook beter begrijpen. Fantasie is ook belangrijk in deze periode.

Deze periode zal een grote hoeveelheid aan creatieve kracht en ook leidende vaardigheden geven. Het zal geen probleem voor u zijn om meer verantwoordelijkheid te nemen, wees een leider of geef orders. U zult zich in deze positie zeer goed voelen en u zult er hetzelfde uitzien naar anderen. U zou ook de behoefte kunnen voelen voor rijkdom, zowel materiële als geestelijke. Dit in ieder geval de drijfveer worden om uw dromen te bereiken.

Venus in Stier
6.6.09:15 - 5.7.01:59
b
6.6.
Venus in Tweelingen
5.7.02:59 - 31.7.16:41
c
5.7.
Venus in Kreeft
31.7.17:41 - 26.8.06:16
d
31.7.

Deze tijd zal zeer intens voor u lijken. Uw zintuigen zullen letterlijk alert zijn, waardoor u elk moment zeer intens zult ervaren. Vooral als het gaat om relaties en liefde in het algemeen, hoewel het ook van toepassing is op culturele evenementen zoals theater of kunst in het algemeen. U heeft de neiging om te veel van de mensen om u heen te eisen. Ook als het natuurlijk voor u voelt, kan het misschien een averechts effect op u hebben. U kunt maar beter voorzichtig keuzes maken.

U hoeft deze dagen niet slechts op één plaats te blijven. Reizen, nieuwe avonturen, het sociale leven en flirten zullen u aantrekken. In extreme gevallen kunnen anderen uw gedrag neerhalen. Op het gebied van de liefde zal slechts één partner u niet tevreden stellen. Heeft u een langdurige relatie? Dan zou uw partner met tal van interessante ideeën moeten komen om u gelukkig maken.

Gedurende deze periode zijn uw emoties intens welke ervoor kunnen zorgen dat u kwetsbaar bent. Het is dus niet verwonderlijk dat u dit zult proberen te verbergen naar de buitenwereld. U kunt heel empathisch en medelevend zijn voor anderen., maar diep van binnen, vecht u tegen tegenstrijdige gevoelens en zult u niet in staat zijn om te beslissen. U zult uw partner aanmoedigen en hem/haar vertrouwen geven.

Mercurius in Kreeft
21.6.11:44 - 6.7.02:07
d
21.6.
Mercurius in Leeuw
6.7.03:07 - 26.7.01:27
e
6.7.
Mercurius in Maagd
26.7.02:27 - 31.8.17:28
f
26.7.

Uw oordeel kan deze dagen worden beïnvloed door uw emoties. Beide automatisch of onbewust. Het kan een nadeel zijn om te gevoelig te zijn. Probeer u te focussen op feiten. Het voordeel zal zijn dat u zeer empathisch zult zijn als metgezel, partner of luisteraar. Aangezien mensen in uw gezelschap zich goed voelen.

In deze periode zult u geen problemen hebben in relaties. Beïnvloed door Mercurius wordt u zeer loyaal en zult u geen behoefte hebben om over iemand te praten achter zijn rug om. Daarnaast zult u populair in de samenleving zijn met dank aan uw vermakelijkheid en spreekvaardigheid. U zult succesvol zijn op financieel en zakelijk gebied.

U zal succesvol zijn in het omgaan met problemen in deze periode. U bent in staat om alles nauwkeurig te analyseren en het snel door te hebben. Het is een goede periode voor allerlei soorten experts. Bovendien kunnen uw gesprekken vaak gaan over gezondheid. Aangezien uw interesse op dat gebied intens zal zijn.

Mars in Kreeft
4.6.17:47 - 20.7.13:51
d
4.6.
Mars in Leeuw
20.7.14:51 - 5.9.11:07
e
20.7.

Tijdens deze periode zal uw energie moeten gaan naar uw beste vrienden en familie - het huis dat u gezamenlijk heeft gecreëerd. Uw beschermend vermogen zal deze dagen zeer sterk zijn. U zult met een defensieve houding reageren op stress. Als u uw emoties opkropt, kan dit leiden tot bitterheid en irrationele woede.

Deze periode zorgt voor veel fysieke energie, maar ook voor sterke mentale gezondheid. U kunt gemakkelijk omgaan met de dagelijkse problemen. Echter komt de noodzaak om bewonderd te worden samen met uw vaardigheden – in dit geval moet u goed opletten, omdat er een conflict zou kunnen optreden. Uw vertrouwen is handig, maar het kan helaas ook een blijk van egoïsme zijn.

 

contactFacebook