Jupiter

Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Jupiter

Met betrekking tot astronomie is Jupiter de vijfde planeet, gezien vanaf de Zon en tevens ook de grootste planeet. Het is ook de eerste planeet die niet is opgenomen in de binnenste cirkel. Het is dus een relevant keerpunt als het gaat om astrologie.

Jupiter communiceert zelfvertrouwen en optimisme dat meestal wordt geassocieerd met vreugde en geluk. Een man die verbonden is aan deze planeet zou zeer stoer zijn en niet bang zijn om risico’s te nemen. Dat is ook de reden waarom deze planeet vaak gerelateerd is aan gokken en riskante ondernemingen, zowel experimenteren als foutief oordelen.

Deze planeet is verbonden met reizen, zowel mentaal als fysiek. Het begeleidt ons tijdens deze reizen en beschermt ons. Het kan een beschermheer van onderwijs en begrip zijn – zoals we kunnen opmerken in de metafoor van het woord reis.

Jupiter in Ram In deze periode maak je optimaal gebruik van je leiderschapspotentieel. Degenen die zelfverzekerd zijn en niet bang z... Jupiter in Stier In deze periode, dankzij het geduld en de stabiliteit die wordt gemedieerd door de positie van Jupiter in Stier, zult... Jupiter in Tweelingen In deze periode zul je het erg druk hebben; er zijn veel wegen naar ontdekking, interviews en discussies in het versc... Jupiter in Kreeft In deze periode zijn je sociale vaardigheden hoog en zul je ook morele principes goed begrijpen. Vooral degenen die j... Jupiter in Leeuw Uw fysieke gezondheid en optimisme zijn nu op hun hoogtepunt, evenals uw zelfvertrouwen. Deze positiviteit wordt gebr... Jupiter in Maagd Uw ambities kunnen in deze periode beperkt zijn. Het kan zeer veeleisend zijn voor mensen om uit de menigte te stappe... Jupiter in Weegschaal U zult in deze periode genieten van reizen en van het gezelschap van andere mensen. U zult ook de neiging hebben om e... Jupiter in Schorpioen In deze periode kunt u een materiële aanwinst verwachten van uw investeringen, belastingen of bijvoorbeeld assurantie... Jupiter in Boogschutter In deze periode zult u handelen met overtuigend voordeel. U zult zelfverzekerd zijn, dus het zal voor u geen probleem... Jupiter in Steenbok In Steenbok is Jupiter een beetje beperkt, daarom zul je in deze periode heel zorgzaam en voorzichtig zijn. In plaats... Jupiter in Waterman In deze periode ben je flexibel en vol begrip, wat een groot voordeel is bij het werken met mensen. Je hebt de neigin... Jupiter in Vissen In deze periode voelt u zich beter afgezonderd en uit het middelpunt van de belangstelling. Ook al help je anderen he...