Jupiter

Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Jupiter

Met betrekking tot astronomie is Jupiter de vijfde planeet, gezien vanaf de Zon en tevens ook de grootste planeet. Het is ook de eerste planeet die niet is opgenomen in de binnenste cirkel. Het is dus een relevant keerpunt als het gaat om astrologie.

Jupiter communiceert zelfvertrouwen en optimisme dat meestal wordt geassocieerd met vreugde en geluk. Een man die verbonden is aan deze planeet zou zeer stoer zijn en niet bang zijn om risico’s te nemen. Dat is ook de reden waarom deze planeet vaak gerelateerd is aan gokken en riskante ondernemingen, zowel experimenteren als foutief oordelen.

Deze planeet is verbonden met reizen, zowel mentaal als fysiek. Het begeleidt ons tijdens deze reizen en beschermt ons. Het kan een beschermheer van onderwijs en begrip zijn – zoals we kunnen opmerken in de metafoor van het woord reis.

Jupiter in Ram Jupiter in Stier Jupiter in Tweelingen Jupiter in Kreeft Jupiter in Leeuw Jupiter in Maagd Uw ambities kunnen in deze periode beperkt zijn. Het kan zeer veeleisend zijn voor mensen om uit de menigte te stappe... Jupiter in Weegschaal U zult in deze periode genieten van reizen en van het gezelschap van andere mensen. U zult ook de neiging hebben om e... Jupiter in Schorpioen In deze periode kunt u een materiële aanwinst verwachten van uw investeringen, belastingen of bijvoorbeeld assurantie... Jupiter in Boogschutter In deze periode zult u handelen met overtuigend voordeel. U zult zelfverzekerd zijn, dus het zal voor u geen probleem... Jupiter in Steenbok Jupiter in Waterman Jupiter in Vissen