Ascendant in Steenbok

Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

Steenbok: De naam van dit teken van de dierenriem omschrijft treffend het karakter van men...

Ascendant in Steenbok behoort tot de moeilijkste. Deze personen zullen waarschijnlijk geen gemakkelijk leven leiden. Ze zijn erg geduldig en er zit diep in hen een gevoel van verantwoordelijkheid. Ze gaan voorzichtig door het leven en hebben de neiging hun daden en beslissingen eindeloos te beoordelen en in twijfel te trekken. Zij zijn onbewust bang om in een situatie terecht te komen waarin zij moeten boeten voor hun slechte beslissingen.

Plichtsgevoel komt vaak voort uit het gevoel dat je onder toezicht staat. Daarom doe je altijd je best, wat zeer gewaardeerd wordt, vooral bij handenarbeid. Wetten en regels kalmeren u. U ziet ze als een soort handleiding om dingen op de juiste manier te doen. Uw gedrag lijkt onzeker en het duurt even voor u een manier vindt om u open te stellen voor anderen. Relaties zullen in het begin niet gemakkelijk voor u zijn.


Ascendant in Steenbok behoort tot de moeilijkste. Deze mensen zullen waarschijnlijk geen gemakkelijk leven leiden. Ze zijn erg geduldig en er is een gevoel van verantwoordelijkheid diep in hen. Ze gaan voorzichtig door het leven en hebben de neiging om hun acties en beslissingen eindeloos te overwegen en te beoordelen. Ze zijn onbewust bang om in een situatie terecht te komen waarbij ze moeten betalen voor een slechte beslissing.

Het plichtsbesef komt vaak voort uit het gevoel van toezicht. Daarom moet u altijd uw best doen wat zeer gewaardeerd wordt, voornamelijk bij handmatig werk. Wetten en regels kalmeren u. U gebruikt ze als een soort handleiding om dingen op de juiste manier te doen. U gedrag lijkt onzeker en het duurt een tijdje voor u een manier vindt om uzelf naar anderen open te stellen. Relaties zullen in eerste instantie niet gemakkelijk zijn.