Leeuw Horoscoop 2022

De horoscoop van 2022 ziet er veel belovend uit voor Leeuw. In de eerste helft van het jaar zullen ze succes hebben in hun werkleven en in de tweede helft zullen ze een blije periode hebben als het op relaties en liefde aankomt. Het einde van het jaar kan wat ingewikkelder zijn en kleine gezondheidsproblemen kunnen zich voordoen. Leeuw is een vuurteken dat vol zit met passie en energie. Deze eigenschappen zullen dit jaar versterkt worden. Je zal zoveel sterkte hebben dat je omgeving kracht eruit kan trekken.

De eerste maanden van 2020 zullen hectisch zijn. Dankzij de acties van Mars in het teken van Boogschutter, je zal doorslaan en vol idee?n zitten die ja kan verdedigen. Je werk inzet zal toenemen. Dit zal je zien in je positie in het bedrijf en je salaris. Ongewillige collega?s zullen rood zien van jaloersheid en oversten zullen niet zien waar het vandaan komt. Je zal je persoonlijk leven vertragen voor het moment. Zorg ervoor dat je belangrijke evenementen niet vergeet, zoals iemand zijn verjaardag of trouwdag. Ze kunnen het interpreteren als onverschilligheid.

In de lente, zal je slagen in alles wat je aanraakt. Probeer er zoveel mogelijk gebruik van te maken en start met een eigen project, bijvoorbeeld. Met de start van de tweede helft van het jaar zal er iemand tevoorschijn komen die een belangrijke rol zal spelen in je leven. Als je vrijgezel bent kan het een potenti?le partner zijn waar op je al een lange tijd aan het wachten bent. Als je in een gelukkige relatie zit, zal het zijn dat je een nieuwe en trouwe vriendschap aangaat. Je zal deze persoon in de zomer ontmoeten en een gemeenschappelijke kennis zal jullie samenbrengen.

Op het gebied van gezondheid, de horoscoop waarschuwt voor virale ziektes. Je zal er het meest vatbaar voor zijn in de herfst en winter. Leeuw is steeds in beweging en leeft een actief leven, dus het is moeilijk voor hem om tijd rustig te spenderen, zelfs als het lichaam het nodig heeft. Hou in gedachten als je gepakt word door een klein virus, dat het later op een andere plaats terug opduikt en je zal langer nodig hebben om terug naar een normaal leven te gaan. Neem genoeg vitaminen en lichaamsbeweging om ziekte te voorkomen.