Uranus

symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Uranus

In de astrologie wordt Uranus vaak geassocieerd met nieuwe ideeën in de samenleving. Het symboliseert ontdekkingen, uitvindingen en technologische vooruitgang in het algemeen. Echter gaat het ook gepaard met moeilijkheden. Deze planeet besteed geen aandacht aan emotionele aspecten en werkt vaak ondemocratisch, eigenwijs en vasthoudend. Men zou kunnen zeggen dat een planeet van dictators is – van alle planeten, is Uranus het minst bereid om samen te werken. Mensen hebben de neiging om, onder zijn invloed, autocratisch of zelfs fanatiek te zijn.

Alles wat steriel en voorspelbaar is wordt weggeduwd. Het maakt dat mensen blijven duwen tegen hun grenzen of zelfs de regels overtreden. Het kan een absolute contactonderbreking in relaties of zelfs een breuk symboliseren.

Uranus in Ram U kunt volledig de enorme hoeveelheid aan energie omarmen dat u gedurende deze periode zult voelen. Wanneer het gaat ... Uranus in Stier Gedurende deze periode kunt u de wens voelen om de routine te veranderen. Of het nu een traditie is van de samenlevin... Uranus in Tweelingen Uranus in Kreeft Uranus in Leeuw Uranus in Maagd Uranus in Weegschaal Uranus in Schorpioen Uranus in Boogschutter Uranus in Steenbok Uranus in Waterman Uranus in Vissen