Pluto

wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid

Pluto

Pluto werd in 1930 ontdekt en werd in de eerste plaats beschouwd als een andere planeet van ons zonnestelsel, maar uiteindelijk werd het verklaard als een kleine planeet en andere kosmische objecten, daarom kunnen we niet meer praten over Pluto als een planeet. Een betwist onderwerp is de invloed van Pluto in zowel de astrologie als de horoscoop. Door de afstand is de invloed minimaal en kan ook niet worden beschreven door zijn aanzienlijke excentrische baan. Daarom is het in onze lezing slechts kort weergegeven.

Wat weten we over Pluto? In de astrologie is het zijn rol om te helpen herinneren aan de natuurlijke wetten en daarom ondersteunt het ons instinct. Het is ook gerelateerd aan meer relevante onderwerpen, bijvoorbeeld overleving, rechtvaardigheid en verbod. Gewoonlijk voelen we de aanwezigheid van deze kleine planeet voor een langere periode.

Pluto in Ram Pluto in Stier Pluto in Tweelingen Pluto in Kreeft Pluto in Leeuw Pluto in Maagd Pluto in Weegschaal Pluto in Schorpioen Pluto in Boogschutter Pluto in Steenbok Pluto in Waterman Pluto in Vissen