De Maan in Waterman

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Waterman: Dit teken van de dierenriem is verbonden met de planeten Saturnus en Uranus, en ...

Mensen met de Maan in Waterman kunnen erg sociaal en vriendelijk zijn, ondanks hun emotionele onthechting en de noodzaak om afstand te houden. Aan de ene kant zijn deze mensen erg begripvol en geven ze echt om de moeilijkheden van andere mensen. Aan de andere kant is er geen persoonlijk belang bij betrokken. U laat uw emoties niet zien en u blijft rationeel.

Het feit dat u gemakkelijk in staat bent om innovatieve oplossingen te vinden voor problemen is zeker een positieve impact van deze plaatsing.

U voelt zich vervuld door de natuur, vooral op onbekende plaatsen. Dit verlangen kan worden voldaan door bijvoorbeeld uw zeer levendige fantasie. U zult ook verlangen naar het hebben van ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling – vooral als het gaat om gedachten.


Het nadeel van deze dagen is zeker de energie om te eenzaam te zijn. Daarom zult u liever met uw eigen gedachten zijn dan in gezelschap met anderen mensen. In extreme gevallen van sociale angst wordt u koud en afstandelijk. Anderen kunnen uw manier van doen niet begrijpen. U bent in staat u in uw eentje te vermaken.

Als u geïnteresseerd bent in de huidige gebeurtenissen denk dan ook na over de toekomst. U kunt bijvoorbeeld een aantal werkprojecten gaan plannen. De positieve energie geeft u veel ideeën. Probeer om te kalmeren en te luisteren naar uw verborgen inspiratie.