Boogschutter Horoscoop 2022

Het jaar 2022 zal belangrijk zijn voor de Boogschutter op vlak van relaties. Iemand van het verleden zal proberen om terug te komen in je leven en je zal voor de beslissing staan om uit te maken of ze je vertrouwen verdienen. De Boogschutter is voorzien van een overvloed aan optimisme, die kan leiden tot na?viteit. Je gaat er automatisch vanuit dat anderen net zo meedogenloos zijn als jezelf, maar pas hier in dit geval voor op.

Januari zal een maand vol verandering zijn. Je zal wat onopgeloste problemen van het jaar ervoor meenemen, hier zal je op moeten terug kijken om de kern van het probleem te vinden. Enkel dan kan je je hoofd helder krijgen en je volop concentreren op toekomstige gebeurtenissen.

Er zal iets met spanning voorvallen op het werk. Jupiter onder het teken van Vissen, zal op je hart inspelen. Je gedachten zullen zich vooral focussen om werk gerelateerde dingen. Je zal bedachtzaam zijn en sommige van je visies zal je herzien. Om precies te zijn, je stopt met het proberen van oplossen van dingen die je gek maken. Je krijgt een simpel overzicht. Het is essentieel om over je angst van het onbekende te geraken, ga enkel vooruit.

De lente van 2022 zal de Boogschutter heel intens ervaren. Je zal zware fysieke kracht moeten tonen. Op valk van relaties heeft het lot een moeilijke test voor je voorbereid. Iemand die ooit een plaats had in je hart zal verschijnen, maar je wegen hadden zich gescheiden. Je zal gemengde gevoelens hebben, je kan je onzeker en verward voelen. De persoon uit je verleden zal alles proberen om terug in je gratie te vallen. Wees voorzichtig en verstandig. De Boogschutter is geneigd om frontaal op dingen in te gaan, maar het kan deze keer in zijn voordeel spelen.

Wanneer het op gezondheid aankomt, wees voorzichtig met sport activiteiten. Je bent geneigd om te haastig te zijn en om dingen naar impuls te doen, maar je onvoorzichtigheid van onfortuinlijke gevolgen hebben. Vermijd extreme sporten en kies voor een veiliger alternatief.

De horoscoop zegt dat je de winter maanden vooral actief zult spenderen. Misschien ga je naar de bergen om te ski?n of het tegendeel en ga je naar een warm lang om te ontsnappen van het alledaagse leven. In ieder geval zal je een een leuke periode ervaren, die je zeker en vast verdient na de moeilijkheden in 2022.