Ascendant

kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

Ascendant

Ascendant – of het rijzende teken- is een sterrenbeeld welke opsteeg in de oostelijke horizon op de tijd en plaats van uw geboorte. Dit aspect is belangrijk voor uw persoonlijke horoscoop om uw energie en richting in het leven te definiëren.

Het symboliseert iemands identiteit en de expressie van henzelf. Het is ook verbonden met verbale vaardigheden en omgangsvormen, de manier waarop andere hen zien, waarmee ze zichzelf identificeren of hun zelfbeeld. Het kan ‘optisch’ worden gezien welke voor elk individu uniek is. Daarom kunnen twee verschillende mensen een ander standpunt hebben in dezelfde werkelijkheid.

De Ascendant vertegenwoordigt ook de manier waarop we geconfronteerd worden met onze problemen – veelal van religieuze en filosofische aard, maar ook alle ander problemen. Het zegt veel over de manier van integratie in de samenleving en met wat voor soort mensen we onszelf omringen.

Ascendant in Ram Ascendant in Stier Ascendant in Tweelingen Ascendant in Kreeft Ascendant in Leeuw Ascendant in Maagd Ascendant in Weegschaal Ascendant in Schorpioen Ascendant in Boogschutter Ascendant in Steenbok Ascendant in Steenbok behoort tot de moeilijkste. Deze mensen zullen waarschijnlijk geen gemakkelijk leven leiden. Ze... Ascendant in Waterman Ascendant in Vissen