Kreeft Horoscoop 2022

Individuen onder het teken van Kreeft zijn emotioneel. Relaties staan op de eerste plaats voor hun en beslissingen worden voornamelijk gemaakt op basis van gevoel. Maar het jaar 2022 schud de kaarten voor hun in dit aspect. Een geliefde zal hun vertrouwen schade, ze zullen hun illusies verliezen en zullen hun leven opnieuw moeten opbouwen. De horoscoop zegt dat het herbekijken van hun gedrag en gewoontes belangrijk zal zijn voor hun.

Gooi al het negatieve van het vorig jaar weg en focus je op de toekomst. Jupiter, in het teken van Vissen, zal ons beïnvloeden vanaf de start van 2022, het zal je doen verlangen naar kennis en persoonlijke ontwikkeling. Eindelijk, zal je tijd vinden om te lezen en je gedachten op een rijtje te zetten. Je zal ondervinden dat je meer nadenkt over dingen dan je ervoor deed. Je zal bedachtzamer zijn, bijvoorbeeld, tijdens een discussie met je partner of iemand die je nauw aan het hart ligt. Is het goed om niet te overhaast zijn, maar alles in mate. Teveel problemen oplossen heeft geen zin.

Lente zal een blije tijd zijn voor Kreeft, maar het zal het spreekwoordelijke stilte voor de storm zijn. Je zal goed doen in alles wat je onderneemt. Haal er je voordeel uit en start met een nieuwe hobby of een eigen project.

In de tweede helft van het jaar kan Kreeft zich aan grote aanpassingen verwachten in hun liefdesleven. Een geliefde waar je veel voor opgeofferd hebt en veel vertrouwen in had zal je teleurstellen. Het kan een partner zijn of iemand in je vriendengroep. Hij zal je een mes in de rug proberen te steken. Maar deze persoon kan zichzelf goed transformeren. Toevalligheden zullen je de waarheid doen inzien. Deze gebeurtenis zal je pijn doen en je zal geneigd zijn om in jezelf te keren. Bezwijk hier niet aan en gebruik de situatie in je voordeel. Je zal vooral voordeel hebben met het contact hebben met mensen met wie je je ervaringen kan delen. Overkom jezelf en sta open voor nieuwe kennissen.

Voor je carriére zal je door 2022 zeilen zonder veel moeilijkheden. Maar de horoscoop raad je aan om jezelf niet te overladen. Vaak verwacht je teveel van jezelf, je doet overuren, dit kan invloed hebben op je gezondheid. Er is een risico om een verzwakt immuunsysteem door uitputting en hierdoor ben je vatbaarder voor seizoensgebonden ziektes. Dus probeer jezelf tijd te geven om te relaxen. Je verdient het.