Tweelingen augustus Horoscoop 2019

De Tweeling kan verwachten dat zijn relaties met familie en partner harmonieus zullen zijn tijdens de hele maand augustus. Je hebt geen problemen met loyaliteit, en praat over je vrienden, zelfs als ze er niet zijn, louter positief. Het enige wat je geluk kan verstoren is extreme jaloezie.

Als u al lang een verandering wenste, dan is dit het juiste moment om er iets aan te doen. Augustus zit vol met positieve energie op alle gebieden. Alles wat Tweelingen aanraakt lijkt te floreren. Dat kan enorm worden benut bijvoorbeeld in uw carrière. Anderen zijn al in de vakantiestemming, maar u verslapt uw inspanning niet.

Als u de afgelopen dagen hard hebt gewerkt, neem dan een dag vrij en laad de verloren energie weer op.

Frisse lucht zal zeker zorgen dat u zich beter voelt, vooral voor het slapen gaan. U zult er beter door gaan slapen.

Geen wonder dat u zich prima voelt, uw lichaam gedijt in uw levensstijl.

Tweelingen september >>


De Zon in Leeuw
23.7.04:36 - 23.8.11:48
e
23.7.
De Zon in Maagd
23.8.12:48 - 23.9.09:36
f
23.8.

Deze periode zal een grote hoeveelheid aan creatieve kracht en ook leidende vaardigheden geven. Het zal geen probleem voor u zijn om meer verantwoordelijkheid te nemen, wees een leider of geef orders. U zult zich in deze positie zeer goed voelen en u zult er hetzelfde uitzien naar anderen. U zou ook de behoefte kunnen voelen voor rijkdom, zowel materiële als geestelijke. Dit in ieder geval de drijfveer worden om uw dromen te bereiken.

U zult niet in staat zijn om nervositeit te weerstaan in deze periode. U zult zich misschien langzamer en meer onzeker voelen en anderen kunnen dit merken. U zult meer dan ooit proberen netjes en systematisch te zijn tijdens het werk, als gevolg van angst voor mogelijke obstakels die u probeert te vermijden. U kunt zelfrealisatie vinden door in deze periode te werken met uw handen. Uw handvaardigheden zullen u verlichten.

Venus in Leeuw
28.7.03:35 - 21.8.10:48
e
28.7.
Venus in Maagd
21.8.11:48 - 14.9.15:25
f
21.8.

Gedurende deze tijd hebben mensen de neiging om theatraler te handelen dan normaal, in het bijzonder als het gaat om liefde en relaties. U zult genieten van de aandacht van het andere geslacht, omdat dit uw ego stimuleert. Uw liefde kan tijdens deze periode zeer eerlijk en romantisch zijn, vooral als u verliefd wordt op iemand die u bewondert. Aan de andere kant kan op dit moment een breuk een moeilijke ervaring zijn.

Deze periode zal uw zintuigen aanscherpen met name als het gaat om besluitvorming. De mogelijkheid om te weten wat mooi en waardevol is en wat onbetaalbaar en afschuwelijk is, kan zeer nuttig zijn. U zult heel aardig en beleefd naar uw partner zijn en waarschijnlijk zullen er daarom geen problemen in uw relatie voorkomen.

Mercurius in Kreeft
19.7.09:12 - 11.8.21:29
d
19.7.
Mercurius in Leeuw
11.8.22:29 - 29.8.09:34
e
11.8.
Mercurius in Maagd
29.8.10:34 - 14.9.08:59
f
29.8.

Uw oordeel kan deze dagen worden beïnvloed door uw emoties. Beide automatisch of onbewust. Het kan een nadeel zijn om te gevoelig te zijn. Probeer u te focussen op feiten. Het voordeel zal zijn dat u zeer empathisch zult zijn als metgezel, partner of luisteraar. Aangezien mensen in uw gezelschap zich goed voelen.

In deze periode zult u geen problemen hebben in relaties. Beïnvloed door Mercurius wordt u zeer loyaal en zult u geen behoefte hebben om over iemand te praten achter zijn rug om. Daarnaast zult u populair in de samenleving zijn met dank aan uw vermakelijkheid en spreekvaardigheid. U zult succesvol zijn op financieel en zakelijk gebied.

U zal succesvol zijn in het omgaan met problemen in deze periode. U bent in staat om alles nauwkeurig te analyseren en het snel door te hebben. Het is een goede periode voor allerlei soorten experts. Bovendien kunnen uw gesprekken vaak gaan over gezondheid. Aangezien uw interesse op dat gebied intens zal zijn.

Mars in Leeuw
2.7.00:49 - 18.8.06:49
e
2.7.
Mars in Maagd
18.8.07:49 - 4.10.05:52
f
18.8.

Deze periode zorgt voor veel fysieke energie, maar ook voor sterke mentale gezondheid. U kunt gemakkelijk omgaan met de dagelijkse problemen. Echter komt de noodzaak om bewonderd te worden samen met uw vaardigheden – in dit geval moet u goed opletten, omdat er een conflict zou kunnen optreden. Uw vertrouwen is handig, maar het kan helaas ook een blijk van egoïsme zijn.

Gedurende deze periode is het zeker handig om uw energie in werk te steken, omdat uw gevoelens gevoelloos zijn. Kwesties in verband met relaties kunnen belachelijk lijken en niet interessant voor u. Uw werk zal u echt voldoening geven, hoewel, als iemand probeert om uw prestaties tegenhoudt, wat u onder druk doet komen te staan, zult u wellicht kritisch en kieskeurig kunnen worden.

 

contactFacebook