Weegschaal Horoscoop 2022

Weegschaal wordt geleid door de planeet Venus. Dus zij vinden emoties en beslissingen maken heel belangrijk. Soms kunnen ze dingen aan hun hart laten komen, vooral als het om ruzies gaat en dat is een groot nadeel. Het jaar 2022 zal onder andere obstakels brengen waar Weegschaal rationeel mee moet omgaan, zodat het nadien niet als een boemerang terug komt

Horoscoop Weegschaal adviseert om zoveel mogelijk vrije tijd te spenderen aan geliefden in de eerste paar maanden van het jaar, aangezien lente heel erg hectisch zal worden voor jou. Je kan naar de bergen gaan met je familie of met een groep vrienden. Relax goed en krijg kracht bij, hier zal je kracht uithalen in de volgende periode.

Wanneer maart arriveert krijg je plots langs alle kanten verantwoordelijkheden. De meeste zullen in verband zijn met je thuis. Misschien zal je zelfs verhuizen of een intense verbouwing ondergaan. In je werk zal het ook heel druk worden of je hebt een grote bestelling staan die op je aan het wachten is. Je moet op je tanden bijten om met alles om te gaan dat op je af komt. Anders zullen de problemen aanslepen en met je mee groeien. Zo zal je trouwens sneller een helder hoofd hebben.

Je persoonlijk leven zal in 2022 als een achtbaan aanvoelen. We zullen nog steeds onder de invloed zijn van Uranus onder het teken van Stier, hierdoor voel je het verlangen naar verandering, vooral als het op liefde aankomt. Je zal meer tevreden zijn in het gezelschap van meerdere mensen.

Op het vlak van je relatie, kan het zijn dat je je onzeker voelt en je zal nadenken over het feit of je verder moet gaan met je partner. Als je geen relatie hebt, kan deze onzekerheid zich voordoen in vriendschap. De horoscoop waarschuwt voor haastige en impulsieve beslissingen. Je zal aan je overgevoeligheid moeten werken en met een ander perspectief naar dingen kijken. Het zal je op alle vlakken in je leven helpen.

De winter maanden zullen financieel wat zwaarder zijn voor Weegschaal. Verwacht je aan een stille periode op het werk, maar het voordeel is dat je meer vrije tijd zal hebben, die je voor het meeste jaar hebt gemist. Op het einde van 2022 krijg je de opportuniteit om tijd voor jezelf te krijgen en om het te spenderen aan geliefden, bijvoorbeeld.