Relatie horoscoop

Relatie horoscoop

Een relatie is een verbintenis tussen twee mensen die elkaar begrijpen. Ze vinden het leuk om hun ervaringen, ideeën en dromen te delen en ze maken samen plannen voor de toekomst. Dat is waarom ze een relatie creëren. Het welbekende gezegde zegt dat “Vele handen ligt werk maken” en dat is waar. Als een man alleen was, met wie zou hij dan zijn geluk en problemen delen? Simpel gezegd, het is een geschenk om iemand te hebben die u support en we zouden dit moeten waarderen.

Relatie horoscoop

De relatiehoroscoop verbindt 12 sterrenbeelden die zijn onderverdeeld in de vier elementen: Vuur, Water, Aarde en Lucht. Alle tekens passen tot op zekere hoogte bij een ander teken. Sommige van hen wat meer, andere wat minder, de rest creëren ideale koppels.

De sterrenbeelden die bij het element Vuur horen zijn: Ram, Leeuw en Boogschutter. De dierenriemtekens die gerelateerd zijn aan Water zijn: Vissen, Kreeft en Schorpioen. Aardetekens zijn: Stier, Maagd en Steenbok terwijl Tweelingen, Weegschaal en Waterman altijd hun hoofd in de wolken hebben.

Er wordt gezegd dat Opposites attract, maar dat is niet altijd waar. We kunnen als voorbeeld de verbinding tussen vuur en water nemen. Water dooft het vuur en dus kan Vissen de gepassioneerde Leeuw temmen, maar het zal zich gaan tegenwerken waardoor deze relatie geen veelbelovende toekomst heeft. Daarentegen houdt lucht van vuur en daarom is Tweelingen bijvoorbeeld de ideale partner voor de Stier, omdat hij hem begrijpt.

Bij de relatiehoroscoop trekken dezelfde Sterrenbeelden elkaar aan en begrijpen ze elkaar het beste. Maar er bestaan altijd uitzonderingen. De verbintenis tussen bijvoorbeeld twee Vuren - Leeuw en Leeuw - geeft vonken. Deze vonken kunnen wat problemen veroorzaken. Echter is de verbintenis tussen Kreeft en Kreeft zeer rustig en vriendelijk, ze begrijpen elkaar. Dat is de reden waarom ze niet voor negatieve verrassingen komen te staan.

De Vuurtekens van de Dierenriem begrijpen de Luchttekens het beste en ook elkaar. Maar er is hier ook een risico van twee uitersten. Of ze houden van elkaar of ze haten elkaar. Watertekens zijn in staat om de Aardetekens van de Dierenriem te begrijpen. Hun relaties zijn passievol, maar ook vol van harmonie. De Luchttekens van de Dierenriem zullen elkaar het beste begrijpen. Ze hebben elkaar zoveel te vertellen. Het liefst brengen ze hun hele leven door in hun eigen fantasie, ze zijn optimistisch geboren.

Welk Sterrenbeeld uw partner ook is, zelfs als uw Sterrenbeeld niet bij deze past, geef de hoop de niet op! Elke steen kan worden gebroken, elke kust kan worden veroverd. Het hangt af van uw kracht en geduld. Waar een wil is, is een weg. In relaties is begrip belangrijk en daarom zult u moeten luisteren naar uw partner. U kunt iets leren en het kan u in de toekomst op zijn minst inspireren.

 

Relatie horoscoop