omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

Stier Horoscoop

Sterk en koppig, maar praktisch en vastberaden

Horoscoop 2024

november 2023  |  december 2023

Horoscoop vandaag - Stier

De situatie ziet er vanuit een andere hoek niet zo moeilijk uit als het eerst leek. Gewoon goed nadenken en plannen hoe u verder gaat. Als u de voorbereiding niet onderschat zult u zeker de situatie vast overzien en onder controle houden.

Niet egoïstisch worden en alleen aan uzelf denken. Neem uw partner mee uit voor een diner of uitnodig uw vrienden uit voor een drankje. Probeer om de anderen te behagen.

Hebt u langdurig problemen op het werk gehad? Nu kunnen ze eindelijk worden opgelost. De sterren staan gunstig voor u.

Stof uw kennis van een vreemde taal af. Het zou binnenkort wel eens van pas kunnen komen.

Horoscoop van morgen >>

Stier Karakteristiek:

De Stier is verbonden met de planeet Venus, die wordt gekenmerkt door haar schoonheid en frisheid. Stieren zijn meestal materialistische mensen die in alles bruikbaarheid proberen te vinden. Ze zijn echter erg gevoelig en ze geven heel vaak toe aan hun gevoelens. De volharding waarmee zij hun doelen nastreven is zeer typerend voor hen. Mensen van dit aardeteken zijn geboren in de lente en daarom houden ze van de natuur en de kunst, waar ze hun nieuwsgierigheid en verlangen naar ervaringen kunnen bevredigen. Ze besteden al hun energie alleen maar aan ervaringen. Op het eerste gezicht lijken Stieren een beetje teruggetrokken te zijn en helemaal niet aanspreekbaar, maar ze zijn in staat om zeer intensief van het leven te genieten.

Door hun goed ontwikkelde gevoel voor werkelijkheid zijn ze soms erg wantrouwig voor nieuwe dingen. Ze zijn principieel en als ze een droom hebben, staan ze klaar om hun volle energie te wijden aan het realiseren ervan. Dat houdt verband met hun andere kwaliteit, doelgerichtheid. De Stier is heel eerlijk en ambitieus, ze proberen elke wedstrijd te winnen. Ze zijn gehoorzaam en hebben een geweldig gevoel voor humor. Ze hebben last van vraatzucht, wat heel vaak leidt tot hun grote postuur.

De ondeugd van de Stier betreft hun gevoel voor eerlijkheid. Het is gemakkelijk om ze te beledigen en vanwege hun standvastigheid is het bijna onmogelijk om hun mening te veranderen of vergeving van hen te krijgen. Hun verlangen naar rust en comfort kan grenzen aan luiheid. De slechtste ondeugd echter, en tegelijkertijd het ergste gevaar, is hun koppigheid, veroorzaakt door hun voortvarendheid en ambitieniveau. Soms zitten ze zo vast in hun ideeën en plannen dat ze alle argumenten en bezwaren afwijzen, ongeacht hoe belangrijk ze zijn en dus handelen ze soms harteloos en gevoelloos.

Wat hun carrière betreft heeft de Stier geen enkel probleem, want ze zijn zeer ijverig en gemotiveerd om geld te verdienen. Hun voortvarendheid en inspanningen om de beste te zijn verzekert hen van een hoog salaris. Ze kiezen daarom voor beroepen waar ze kunnen profiteren van hun koppigheid, doorzettingsvermogen en persoonlijke vaardigheden. Ze willen werken in een rustige omgeving en ze prefereren activiteiten zonder al te veel mentale of fysieke inspanning.

In relaties waardeert de Stier liefdevolle zorg en ze nemen graag complimentjes in ontvangst. U kunt altijd op hen rekenen, hoewel er een risico van ontrouw bestaat door hun sensualiteit. Ze trouwen meestal erg onverwacht. Ze moeten kunnen vertrouwen op hun goede vrienden en een stabiele familieachtergrond hebben.