omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

Stier Horoscoop

Horoscoop 2019

september 2018  |  october 2018

Horoscoop vandaag - Stier

Denken betekent nog geen weten. U moet dit echt onthouden. Het is geen goed idee om een gevecht te beginnen als u de gegevens niet heeft geverifieerd of onderbouwd. Het zou averechts kunnen werken. Doe liever een stapje terug. Uw tijd om te schitteren zal nog wel komen.

De sterren staan goed voor alleenstaanden, daarom moet zich onder de mensen begeven of iemand online ontmoeten.

U wordt geconfronteerd met een belangrijke beslissing die uw hele carrière kan beïnvloeden. Weeg zorgvuldig alle opties en doe niets overhaast.

Geluk is met wie voorbereid is, dus moet u wat meer tijd besteden aan het uitvoeren van een taak of naar informatie over werk zoeken.

Horoscoop van morgen >>

Stier Karakteristiek:

De Stier is verbonden met de planeet Venus, die wordt gekenmerkt door haar schoonheid en frisheid. Stieren zijn meestal materialistische mensen die in alles bruikbaarheid proberen te vinden. Ze zijn echter erg gevoelig en ze geven heel vaak toe aan hun gevoelens. De volharding waarmee zij hun doelen nastreven is zeer typerend voor hen. Mensen van dit aardeteken zijn geboren in de lente en daarom houden ze van de natuur en de kunst, waar ze hun nieuwsgierigheid en verlangen naar ervaringen kunnen bevredigen. Ze besteden al hun energie alleen maar aan ervaringen. Op het eerste gezicht lijken Stieren een beetje teruggetrokken te zijn en helemaal niet aanspreekbaar, maar ze zijn in staat om zeer intensief van het leven te genieten.

Door hun goed ontwikkelde gevoel voor werkelijkheid zijn ze soms erg wantrouwig voor nieuwe dingen. Ze zijn principieel en als ze een droom hebben, staan ze klaar om hun volle energie te wijden aan het realiseren ervan. Dat houdt verband met hun andere kwaliteit, doelgerichtheid. De Stier is heel eerlijk en ambitieus, ze proberen elke wedstrijd te winnen. Ze zijn gehoorzaam en hebben een geweldig gevoel voor humor. Ze hebben last van vraatzucht, wat heel vaak leidt tot hun grote postuur.

De ondeugd van de Stier betreft hun gevoel voor eerlijkheid. Het is gemakkelijk om ze te beledigen en vanwege hun standvastigheid is het bijna onmogelijk om hun mening te veranderen of vergeving van hen te krijgen. Hun verlangen naar rust en comfort kan grenzen aan luiheid. De slechtste ondeugd echter, en tegelijkertijd het ergste gevaar, is hun koppigheid, veroorzaakt door hun voortvarendheid en ambitieniveau. Soms zitten ze zo vast in hun ideeën en plannen dat ze alle argumenten en bezwaren afwijzen, ongeacht hoe belangrijk ze zijn en dus handelen ze soms harteloos en gevoelloos.

Wat hun carrière betreft heeft de Stier geen enkel probleem, want ze zijn zeer ijverig en gemotiveerd om geld te verdienen. Hun voortvarendheid en inspanningen om de beste te zijn verzekert hen van een hoog salaris. Ze kiezen daarom voor beroepen waar ze kunnen profiteren van hun koppigheid, doorzettingsvermogen en persoonlijke vaardigheden. Ze willen werken in een rustige omgeving en ze prefereren activiteiten zonder al te veel mentale of fysieke inspanning.

In relaties waardeert de Stier liefdevolle zorg en ze nemen graag complimentjes in ontvangst. U kunt altijd op hen rekenen, hoewel er een risico van ontrouw bestaat door hun sensualiteit. Ze trouwen meestal erg onverwacht. Ze moeten kunnen vertrouwen op hun goede vrienden en een stabiele familieachtergrond hebben.

 

contactFacebook