Saturnus

Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

Saturnus

Op het gebied van astronomie is Saturnus de tweede grootste planeet in ons zonnestelsel. Dankzij de ringen wordt het beschouwd als zeer mooi. Bovendien kan het met het oog worden waargenomen.

Ten aanzien van de astrologie zien we Saturnus vooral als een beginsel van de werkelijkheid. Als we worden beïnvloed door Saturnus dan is onze levenshouding nogal praktisch en realistisch. We zijn ons bewust van alle eindes en gevaren in ons leven, en dat is we allemaal een keer dood gaan. Aangezien deze planeet ook alle zaken beschrijft die verband houden met het proces van het ouder worden.

Met betrekking tot de horoscoop heeft het op een vrij negatieve manier invloed op de individualiteit. Waar het ook bij betrokken is, het kan cool, vervelend en zelfs apathisch worden. Dat is waarom we neigen om introvert en serieus te zijn. Bovendien kan het een symbool van een vader of een andere autoriteit in ons leven verbeelden.

Saturn in Ram Saturn in Stier Saturn in Tweelingen Saturn in Kreeft Saturn in Leeuw Saturn in Maagd Saturn in Weegschaal Saturn in Schorpioen Saturn in Boogschutter In deze periode laten we ons niet leiden op basis van vertrouwen, aangezien er nog steeds een zeer realistisch gevoel... Saturn in Steenbok Deze periode kan zorgen over falen en weigering brengen. U zult comfortabeler zijn in een ondergeschikte positie, voo... Saturn in Waterman Het effect van deze periode is vaak verbonden met ongenoegen, handicap voor tolerantie of dingen of mensen te accepte... Saturn in Vissen