Neptunes

symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Neptunes

In de astrologie wordt Uranus vaak geassocieerd met nieuwe ideeën in de samenleving. Het symboliseert ontdekkingen, uitvindingen en technologische vooruitgang in het algemeen. Echter gaat het ook gepaard met moeilijkheden. Deze planeet besteed geen aandacht aan emotionele aspecten en werkt vaak ondemocratisch, eigenwijs en vasthoudend. Men zou kunnen zeggen dat een planeet van dictators is – van alle planeten, is Uranus het minst bereid om samen te werken. Mensen hebben de neiging om, onder zijn invloed, autocratisch of zelfs fanatiek te zijn.

Alles wat steriel en voorspelbaar is wordt weggeduwd. Het maakt dat mensen blijven duwen tegen hun grenzen of zelfs de regels overtreden. Het kan een absolute contactonderbreking in relaties of zelfs een breuk symboliseren.

Neptunes in Ram symbool van het laten gaan van ons eigen ego, identiteitsproblemen Neptunus in Stier Neptunes in Tweelingen Neptunes in Kreeft Neptunes in Leeuw Neptunes in Maagd Neptunes in Weegschaal Neptunes in Scohrpioen Neptunes in Boogschutter Neptunes in Steenbok Neptunes in Waterman Neptunes in Vissen U zult zich waarschijnlijk mentaal sterk voelen in deze periode. Als u vaak en intensief aan iets denkt en geduldig b...