Mars

kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

Mars

Op het gebied van astronomie is Mars de op twee na kleinste planeet van ons zonnestelsel en ook de laatste van de zogenaamde binnenste planeten. Mars doet er ongeveer twee keer zo lang over dan de Aarde om rond de zon te draaien.

Astrologisch gesproken zegt Mars veel over onze energie en kracht (fysiek en mentaal), over onze moed en doorzettingsvermogen. Het competitieve vermogen en de wil die Mars ons geeft speelt een grote rol in sport en daarom zijn dit de ideale omstandigheden om onze competitieve geest te uiten.

Andere thema’s waarbij Mars betrokken is, zijn bijvoorbeeld seks en romantiek. Als het gaat om onze carrière helpt deze planeet om ons te ontdoen van ongevraagde spanning van de buitenwereld.

Mars in Ram Tijdens deze periode zult u geen problemen krijgen als u impulsief reageert. U zult ook een goede leider zijn. U zult... Mars in Stier Gedurende deze tijd zullen materiële waarden het belangrijkst voor uw zijn, ongeacht u dit wilt of niet. U zult zich ... Mars in Tweelingen Tijdens deze periode kunt u genieten van zelf dingen aan te leren, bijvoorbeeld door te lezen. U zult in het algemeen... Mars in Kreeft Tijdens deze periode zal uw energie moeten gaan naar uw beste vrienden en familie - het huis dat u gezamenlijk heeft ... Mars in Leeuw Deze periode zorgt voor veel fysieke energie, maar ook voor sterke mentale gezondheid. U kunt gemakkelijk omgaan met ... Mars in Maagd Gedurende deze periode is het zeker handig om uw energie in werk te steken, omdat uw gevoelens gevoelloos zijn. Kwest... Mars in Weegschaal Gedurende deze periode kunt u verwachten dat u rationeel en koud zult zijn. Er zal geen boosheid, passie en opwinding... Mars in Schorpioen U zult in deze periode veel energie voelen, of het nu lichamelijk of geestelijk is. Als u weet wat uw doel is, bent u... Mars in Boogschutter Deze periode geeft verlangen om te vechten voor eigen overtuigingen. Dat kan logischerwijs ook problemen betekenen. U... Mars in Steenbok De energie van deze plaatsing is ideaal voor carrièrezaken. Het verlangen naar materiële bevrediging en erkende statu... Mars in Waterman Gedurende deze periode zult u vrienden, familie en loyale mensen gaan waarderen. Daarom heeft u er geen probleem mee ... Mars in Vissen U gedrag zal in deze tijd eerder neutraal zijn, omdat u probeert uw gevoelens te verbergen. In extreme gevallen, als ...