Maagd augustus Horoscoop 2019

In augustus moet de Maagd leren eerst na te denken voor je je mond open doet. De wens om waardering, veroorzaakt door Mars in Leeuw, motiveert je om je prestaties te verbeteren. Maar dit kan ook een conflict brengen, zeker als je collega of leidinggevende in je weg staat.

De horoscoop belooft de Maagd gelijk aan het begin van augustus succes in de carrière. Wees niet bang om uw precisie en goede organisatorische vaardigheden te omarmen. Uw leidinggevenden zullen uw behendigheid zeker waarderen. U zult een beloning voor uw output zeker niet missen. U zult gebruikmaken van uw vrije tijd om te ontspannen of om uw vakantie te plannen. U moet ook uw familie bezoeken, ze zullen u zeker missen.

Maagd september >>


De Zon in Leeuw
23.7.04:36 - 23.8.11:48
e
23.7.
De Zon in Maagd
23.8.12:48 - 23.9.09:36
f
23.8.

Deze periode zal een grote hoeveelheid aan creatieve kracht en ook leidende vaardigheden geven. Het zal geen probleem voor u zijn om meer verantwoordelijkheid te nemen, wees een leider of geef orders. U zult zich in deze positie zeer goed voelen en u zult er hetzelfde uitzien naar anderen. U zou ook de behoefte kunnen voelen voor rijkdom, zowel materiële als geestelijke. Dit in ieder geval de drijfveer worden om uw dromen te bereiken.

U zult niet in staat zijn om nervositeit te weerstaan in deze periode. U zult zich misschien langzamer en meer onzeker voelen en anderen kunnen dit merken. U zult meer dan ooit proberen netjes en systematisch te zijn tijdens het werk, als gevolg van angst voor mogelijke obstakels die u probeert te vermijden. U kunt zelfrealisatie vinden door in deze periode te werken met uw handen. Uw handvaardigheden zullen u verlichten.

Venus in Leeuw
28.7.03:35 - 21.8.10:48
e
28.7.
Venus in Maagd
21.8.11:48 - 14.9.15:25
f
21.8.

Gedurende deze tijd hebben mensen de neiging om theatraler te handelen dan normaal, in het bijzonder als het gaat om liefde en relaties. U zult genieten van de aandacht van het andere geslacht, omdat dit uw ego stimuleert. Uw liefde kan tijdens deze periode zeer eerlijk en romantisch zijn, vooral als u verliefd wordt op iemand die u bewondert. Aan de andere kant kan op dit moment een breuk een moeilijke ervaring zijn.

Deze periode zal uw zintuigen aanscherpen met name als het gaat om besluitvorming. De mogelijkheid om te weten wat mooi en waardevol is en wat onbetaalbaar en afschuwelijk is, kan zeer nuttig zijn. U zult heel aardig en beleefd naar uw partner zijn en waarschijnlijk zullen er daarom geen problemen in uw relatie voorkomen.

Mercurius in Kreeft
19.7.09:13 - 11.8.21:28
d
19.7.
Mercurius in Leeuw
11.8.22:28 - 29.8.09:34
e
11.8.
Mercurius in Maagd
29.8.10:34 - 14.9.09:00
f
29.8.

Uw oordeel kan deze dagen worden beïnvloed door uw emoties. Beide automatisch of onbewust. Het kan een nadeel zijn om te gevoelig te zijn. Probeer u te focussen op feiten. Het voordeel zal zijn dat u zeer empathisch zult zijn als metgezel, partner of luisteraar. Aangezien mensen in uw gezelschap zich goed voelen.

In deze periode zult u geen problemen hebben in relaties. Beïnvloed door Mercurius wordt u zeer loyaal en zult u geen behoefte hebben om over iemand te praten achter zijn rug om. Daarnaast zult u populair in de samenleving zijn met dank aan uw vermakelijkheid en spreekvaardigheid. U zult succesvol zijn op financieel en zakelijk gebied.

U zal succesvol zijn in het omgaan met problemen in deze periode. U bent in staat om alles nauwkeurig te analyseren en het snel door te hebben. Het is een goede periode voor allerlei soorten experts. Bovendien kunnen uw gesprekken vaak gaan over gezondheid. Aangezien uw interesse op dat gebied intens zal zijn.

Mars in Leeuw
2.7.00:47 - 18.8.06:48
e
2.7.
Mars in Maagd
18.8.07:48 - 4.10.05:53
f
18.8.

Deze periode zorgt voor veel fysieke energie, maar ook voor sterke mentale gezondheid. U kunt gemakkelijk omgaan met de dagelijkse problemen. Echter komt de noodzaak om bewonderd te worden samen met uw vaardigheden – in dit geval moet u goed opletten, omdat er een conflict zou kunnen optreden. Uw vertrouwen is handig, maar het kan helaas ook een blijk van egoïsme zijn.

Gedurende deze periode is het zeker handig om uw energie in werk te steken, omdat uw gevoelens gevoelloos zijn. Kwesties in verband met relaties kunnen belachelijk lijken en niet interessant voor u. Uw werk zal u echt voldoening geven, hoewel, als iemand probeert om uw prestaties tegenhoudt, wat u onder druk doet komen te staan, zult u wellicht kritisch en kieskeurig kunnen worden.