Stier Horoscoop 2022

Vastberadenheid en standvastigheid zijn typische eigenschappen voor deze aard horoscoop. Dit zal hem helpen om door een moeilijke periode te geraken, die hem te wachten staan in de komende maanden in zijn carrière. In tegendeel, je zal wantrouwen onder ogen moeten zien, die je relatie in gevaar kan brengen.

Het begin van het jaar 2022 zal erg harmonieus zijn. Het zal moeilijk zijn om je af te leiden, omdat je niet veel aandacht besteed aan wat er rondom je gebeurt. Je spendeert de meeste tijd alleen met je gedachten. Maar, je kan deze tijd in je voordeel gebruiken. Je kan een project afmaken die je in het verleden voor onbepaalde tijd had uitgesteld.

Stier is van nature gevoelig, en zijn liefde is intens en onvoorwaardelijk; hij is bereid om veel op te offeren ervoor. Maar hij verwacht hetzelfde van zijn partner. In de lente maanden, kan dit een probleem zijn. Je kan achterdochtig zijn in een relatie, je natuurlijk achterdocht zal beïnvloed worden door Saturnus in het sterrenbeeld van Waterman. En de koppigheid van de Stier zal het moeilijk, zelfs bijna onmogelijk maken, om hem te overtuigen. De horoscoop raad je aan om niet te afhankelijk te zijn van je partner. Als je verschillende eigen interesses hebt, spendeer je minder tijd om je partner te analyseren. Dit zal een voordeel zijn voor zowel je relatie als je psyche.

In de tweede helft van het jaar, zal je werk gerelateerde problemen tegen komen. Je baas doet al een tijdje vervelend tegen je, en op dit moment, zal hij je onder druk zetten, hij zal veeleisende dingen van je eisen en zal het moeilijk voor je maken om deze waar te maken op verschillende manieren. Zijn motivatie is persoonlijk, hij ziet je als een rivaal, en heeft schrik dat hij vervangen kan worden. Je zal voor de beslissing staan of je op je tanden bijt in deze situatie of dat je je ontslag indient. Aangezien werk één van de prioriteiten is van de Stier, zal dit een moeilijke beslissing worden.

Het jaar 2022, zal in veel manieren, revolutionair zijn voor de Stier. Ze zullen voor obstakels te komen staan in hun persoonlijk en werk leven. Ze zullen hun hobby’s herbekijken en misschien zelfs één vinden waarvan ze niet wisten dat ze het in zich hadden. Met als resultaat, ze zullen een nieuw persoon worden met een bredere horizon. Dit zal een voordeel zijn voor hun sociaal leven. Gedurende de kerst periode, zal je van welverdiende rust genieten in familie sfeer.