Venus

is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

Venus

Venus is astronomisch gezien al bekend bij ons sinds de prehistorie, omdat ze tijdens de zonsondergang met het blote oog te zien is. Deze planeet is ook het dichtst bij de Aarde.

Venus vertegenwoordigt vrouwelijkheid wat blijkt uit de kenmerken die worden vertoond onder haar invloed. Meestal maakt het mensen onzelfzuchtig en bereid om zichtzelf op te offeren voor anderen – zowel in termen van tijd, gevoelens of geld. Venus heeft ook betrekking op alles wat verbonden is met relaties. De manier waarop we ons voelen in het bijzijn van een ander persoon en hoe we liefde kunnen ontvangen en geven.

Een van de andere gebieden waar Venus impact op heeft is de psychologie. Het beïnvloedt ons vermogen om te evalueren en het gevoel van de juiste keuze – de besluitvorming – in het algemeen. Verder is het van invloed op onze houding ten opzichte van bezit en geld, maar ook de manier waarop we kunst waarnemen.

Venus in Ram Gedurende deze periode kunt u de neiging hebben om met uw hart impulsieve beslissingen te maken. Als het gaat om lief... Venus in Stier Deze tijd zal zeer intens voor u lijken. Uw zintuigen zullen letterlijk alert zijn, waardoor u elk moment zeer intens... Venus in Tweelingen U hoeft deze dagen niet slechts op één plaats te blijven. Reizen, nieuwe avonturen, het sociale leven en flirten zull... Venus in Kreeft Gedurende deze periode zijn uw emoties intens welke ervoor kunnen zorgen dat u kwetsbaar bent. Het is dus niet verwon... Venus in Leeuw Gedurende deze tijd hebben mensen de neiging om theatraler te handelen dan normaal, in het bijzonder als het gaat om ... Venus in Maagd Deze periode zal uw zintuigen aanscherpen met name als het gaat om besluitvorming. De mogelijkheid om te weten wat mo... Venus in Weegschaal Gedurende deze tijd zult u onbewust veel waarde hechten aan relaties en zorgen dat ze goed in balans zijn en vol met ... Venus in Schorpioen Deze dagen zult op zoek gaan naar mensen met een complexe en mysterieuze geest. U kunt de verleiding van alles wat ve... Venus in Boogschutter Een intieme relatie kan worden ontwikkeld door in deze tijd te leren. U houdt er echt van om nieuwe dingen te leren e... Venus in Steenbok Gedurende deze periode zult u waarschijnlijk waardig willen blijven in elke situatie. Dat is waarom u openbare verton... Venus in Waterman Deze periode zal een beetje kouder zijn als het gaat om de liefde. Echter houdt u er meer dan ooit van om in de buurt... Venus in Vissen Gedurende deze periode zal de steun van mensen om u heen zeer aangenaam zijn. U bent open-minded en daarom is het mak...