Weegschaal augustus Horoscoop 2022

rechtvaardigheid, sympathie, harmonie en verstand.

In augustus zal Weegschaal zeer sociaal zijn. Empathie zal ontwaken, en dankzij dat, zult u favoriete mentoren worden voor uw vrienden. Deze maand doet u alles voor anderen, dus het zal u voldoening schenken als uw vrienden u in vertrouwen nemen, en u zult hen met raad en daad kunnen bijstaan. Maar dit is niet alles; uw sterke punt zal ook koken zijn. U zult uw vrienden en familie verbazen met uw uitstekende culinaire experimenten, en u zult de status van de beste gastheer verwerven.

Weegschalen zullen terughoudend en twijfelend zijn in augustus. Ze zullen beïnvloed worden door Venus, vooral wat betreft hun relaties algemeen en hun partner in het bijzonder. Je gevoelens voor je partner zijn erg sterk; hou je zelf echter wel een beetje in, want je kan hen vermoeien met je constante drang om je liefde te bewijzen.
Naar het einde van augustus zal je een grote vooruitgang zien in je communicatieve vaardigheden. Je zal enorm succesvol zijn in je werk, voornamelijk door middel van je verbale vaardigheden.
Desalniettemin, let er op dat je niet te gretig bent en op deze manier opportuniteiten verkwanselt.

Weegschaal september >>


De Zon in Leeuw
22.7.21:55 - 23.8.05:04
e
22.7.
De Zon in Maagd
23.8.06:04 - 23.9.02:52
f
23.8.

Deze periode zal een grote hoeveelheid aan creatieve kracht en ook leidende vaardigheden geven. Het zal geen probleem voor u zijn om meer verantwoordelijkheid te nemen, wees een leider of geef orders. U zult zich in deze positie zeer goed voelen en u zult er hetzelfde uitzien naar anderen. U zou ook de behoefte kunnen voelen voor rijkdom, zowel materiële als geestelijke. Dit in ieder geval de drijfveer worden om uw dromen te bereiken.

U zult niet in staat zijn om nervositeit te weerstaan in deze periode. U zult zich misschien langzamer en meer onzeker voelen en anderen kunnen dit merken. U zult meer dan ooit proberen netjes en systematisch te zijn tijdens het werk, als gevolg van angst voor mogelijke obstakels die u probeert te vermijden. U kunt zelfrealisatie vinden door in deze periode te werken met uw handen. Uw handvaardigheden zullen u verlichten.

Venus in Kreeft
18.7.03:18 - 11.8.20:13
d
18.7.
Venus in Leeuw
11.8.21:13 - 5.9.05:49
e
11.8.

Gedurende deze periode zijn uw emoties intens welke ervoor kunnen zorgen dat u kwetsbaar bent. Het is dus niet verwonderlijk dat u dit zult proberen te verbergen naar de buitenwereld. U kunt heel empathisch en medelevend zijn voor anderen., maar diep van binnen, vecht u tegen tegenstrijdige gevoelens en zult u niet in staat zijn om te beslissen. U zult uw partner aanmoedigen en hem/haar vertrouwen geven.

Gedurende deze tijd hebben mensen de neiging om theatraler te handelen dan normaal, in het bijzonder als het gaat om liefde en relaties. U zult genieten van de aandacht van het andere geslacht, omdat dit uw ego stimuleert. Uw liefde kan tijdens deze periode zeer eerlijk en romantisch zijn, vooral als u verliefd wordt op iemand die u bewondert. Aan de andere kant kan op dit moment een breuk een moeilijke ervaring zijn.

Mercurius in Leeuw
19.7.14:23 - 4.8.08:46
e
19.7.
Mercurius in Maagd
4.8.09:46 - 26.8.02:52
f
4.8.
Mercurius in Weegschaal
26.8.03:52 - 23.9.14:03
g
26.8.

In deze periode zult u geen problemen hebben in relaties. Beïnvloed door Mercurius wordt u zeer loyaal en zult u geen behoefte hebben om over iemand te praten achter zijn rug om. Daarnaast zult u populair in de samenleving zijn met dank aan uw vermakelijkheid en spreekvaardigheid. U zult succesvol zijn op financieel en zakelijk gebied.

U zal succesvol zijn in het omgaan met problemen in deze periode. U bent in staat om alles nauwkeurig te analyseren en het snel door te hebben. Het is een goede periode voor allerlei soorten experts. Bovendien kunnen uw gesprekken vaak gaan over gezondheid. Aangezien uw interesse op dat gebied intens zal zijn.

Als u in de buurt bent van twee mensen die een ruzie hebben in deze periode, dan zal het veel van u eisen om het slechts met een van hen eens te zijn. Uw besluitvorming zal langzamer zijn en u zult meer tijd nodig hebben om alles te overwegen. Als u uw mening overbrengt, zal uw expressie nogal zwaar zijn. Bovendien maakt u niet graag vijanden, u wilt liever met iedereen bevriend zijn.

Mars in Stier
5.7.07:50 - 20.8.09:47
b
5.7.
Mars in Tweelingen
20.8.10:47 - 25.3.12:26
c
20.8.

Gedurende deze tijd zullen materiële waarden het belangrijkst voor uw zijn, ongeacht u dit wilt of niet. U zult zich gaan richten op extra inkomsten. Tijdens het werken zult u zeer toegewijd en geconcentreerd zijn. Het is een zeer sensuele en seksuele plaatsing en daarom kunt u veel passie verwachten en, als u volhoudt, een vitale romantische relatie.

Tijdens deze periode kunt u genieten van zelf dingen aan te leren, bijvoorbeeld door te lezen. U zult in het algemeen verlangen naar nieuwe informatie die u later kunt gebruiken. Uw argumenten zullen zeer sterk zijn en u zult daardoor in staat zijn om overal uit te komen. Echter kan uw persoonlijkheid een beetje uit balans en onstabiel lijken alsof er een persoonlijk conflict in uzelf gaande is. Wanneer dit wordt benadrukt zult u sarcasme en bitsheid gebruiken als afweermechanisme.