Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

D11°12'F11°58'a10bH15°33'11cE19°17'12B08'K48'd1e2f3g4h5i6j7J29°11'k8C27°29'G29°17'A10°35'lI24°34'9

10°35' l (k)

Uw Zonteken is Vissen

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

gama Psc RA:23H18m Dec:3°22' kappa Psc RA:23H28m Dec:1°21' lambda Psc RA:23H43m Dec:1°52' iota Psc RA:23H41m Dec:5°43' theta Psc RA:23H29m Dec:6°28' omega Psc RA:24H0m Dec:6°57' d Psc RA:24H21m Dec:8°17' delta Psc RA:24H50m Dec:7°40' epsilon Psc RA:25H4m Dec:7°59' mi Psc RA:25H31m Dec:6°14' v Psc RA:25H42m Dec:5°37' ksi Psc RA:25H54m Dec:3°16' Alrisha RA:26H3m Dec:2°50' Torcularis Septentrionalis RA:25H46m Dec:9°14' Kullat Nunu RA:25H32m Dec:15°26' fi Psc RA:25H15m Dec:24°40' sigma Psc RA:25H4m Dec:31°54' u Psc RA:25H20m Dec:27°21'

Dit teken van de dierenriem is verbonden met de planeten Jupiter en Neptunus. Mensen geboren onder dit teken zijn vaak besluiteloos en het is zeer belangrijk om tijdens hun kindertijd steeds goed voor hen te zorgen. Ze zijn vriendelijk, uiterst gevoelig en genereus. Ze hebben hoge ambities en een goed ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid. Omdat ze een erg goede fantasie hebben, leven ze vaak in een droomwereld. Zij zijn overal in geïnteresseerd, wat andere mensen soms kan storen. Ze zijn zeer energiek, waardoor andere mensen ten onrechte denken dat ze nerveus en onoplettend zijn.

Een van hun ondeugden is een gebrek aan doorzettingsvermogen en af en toe een depressie. Ze zijn soms ambivalent, wat later tot mislukkingen kan leiden. Ze hebben geen controle over hun gevoelens, zijn onzeker van zichzelf en als het niet gaat zoals ze willen, kunnen ze onrustig worden. Ze bezien dingen met scepsis en zijn vaak niet tevreden met het resultaat. Hun veelzijdigheid is soms reden voor hun mislukking, want als ze niet kunnen doen wat ze willen, kan dit een minderwaardigheidscomplex veroorzaken. Deze mensen worden vaak verkeerd begrepen en gewaardeerd.

Vriendschappen zijn zo belangrijk voor hen dat ze hun leven zouden geven voor hun vrienden. Als ze konden, zouden ze alle problemen van hun vrienden oplossen en hun pijn verzachten. De problemen van hun vrienden worden hun eigen zorg. In het huwelijk zijn niet snel tevreden en dus zijn ze niet zo betrouwbaar.

Het zijn betrouwbare en goede medewerkers als ze goed begrepen en aangemoedigd worden. Zij hebben behoefte aan een rustige baan vol zekerheden. Ze houden van mooie en interessante dingen, en zijn goed in kunstzinnige beroepen.

4°08' d (c)

De Maan in Kreeft

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

De Maan in zijn eigen teken – Kreeft – versterkt het effect van dit sterrenbeeld en maakt u gevoeliger, kwetsbaarder en afhankelijk. Dat is waarom u anderen nodig heeft om zorg voor u te dragen en om u te beschermen. Echter heeft het ook een positieve kant – het vermogen van deze individuen om te zorgen voor anderen of hen te beschermen in het algemeen is goed ontwikkeld. Het werkt dus twee kanten op.

Als u zich in een stressvolle situatie bevindt, bent u geneigd om verlegen te zijn en om u te verbergen, niet alleen voor de problemen, maar ook voor uzelf. U hebt de neiging om introvert te worden en in uw gedachten herinnert u zich vaak een oude milt. U kunt als gevolg zo gefrustreerd raken dat anderen niet in staat zullen zijn om met u te communiceren.

9°48' d (c)

Ascendant in Kreeft

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

27°29' k (j)

Mercurius in Waterman

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Mercurius in Waterman is meestal een sceptische en objectieve plaatsing. Zulke mensen genieten ervan om naar andermans mening te luisteren, maar ze zijn niet gemakkelijk te overtuigen of te beïnvloeden. Ze organiseren hun gedachten op hun eigen, onafhankelijke manier. Bovendien zijn deze mensen geïnteresseerd in de waarheid, ook als deze niet prettig is. Ze kunnen op een ondraaglijke manier koppig worden op weg naar hun waarheid.

11°12' a (l)

Venus in Ram

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

Degene met Venus in Ram zullen in elke relatie met veel vertrouwen handelen. U bent in staat om afwezig verliefd te worden en onvermoeibaar te vechten voor de persoon van uw dromen. U bent gedreven en dat lijkt bijna charmant naar de mensen u heen. Als het gaat om uw seksleven, dan bent u op zoek naar opwinding aangezien sleur u snel begint te vervelen.

19°17' c (b)

Mars in Tweelingen

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

De typische eigenschap van mensen met Mars in Tweelingen is een hoge spirituele energie en humor. U kunt ook gekarakteriseerd worden door uw zelfvertrouwen en het vermogen om uzelf in welke situatie te promoten. U houdt ervan om te discussiëren en te debatteren, omdat u het als een strijd ziet die u moet winnen.

11°58' a (l)

Jupiter in Ram

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Als de positie van Jupiter in Ram stevig staat, dan kan een individu veel problemen aantrekken, zich ten onrechte of overdreven gedragen. Deze combinatie geeft mensen zelfvertrouwen, enthousiasme en bevordert vechtlust. Vandaar dat deze mensen risico’s nemen en niet in staat zullen zijn om dit alleen te regelen. Ondersteund door de invloed van Jupiter trekken ze ook financiën aan en zijn ze goed in het uitdragen en het geven van redenen.

29°17' k (k)

Saturn in Waterman

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

De positie van Saturnus in Waterman wordt het meest weergegeven in de houding naar andere mensen. U bent verantwoordelijk in het geval van sociale vragen, ondanks uw wantrouwen. U volgt de etiquette en gedraagt zich beleefd. Het is misschien een van de redenen waarom deze mensen zo prachtig op het werk zijn waar hun houding essentieel is. Het is voor hen gemakkelijk om goed op te kunnen schieten met autoriteiten en werkgevers.

15°33' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

24°34' l (l)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

29°11' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid