De Maan in Kreeft

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Kreeft: Dit waterteken is verbonden met de maan. Mensen geboren onder dit teken zijn zee...

De Maan in zijn eigen teken – Kreeft – versterkt het effect van dit sterrenbeeld en maakt u gevoeliger, kwetsbaarder en afhankelijk. Dat is waarom u anderen nodig heeft om zorg voor u te dragen en om u te beschermen. Echter heeft het ook een positieve kant – het vermogen van deze individuen om te zorgen voor anderen of hen te beschermen in het algemeen is goed ontwikkeld. Het werkt dus twee kanten op.

Als u zich in een stressvolle situatie bevindt, bent u geneigd om verlegen te zijn en om u te verbergen, niet alleen voor de problemen, maar ook voor uzelf. U hebt de neiging om introvert te worden en in uw gedachten herinnert u zich vaak een oude milt. U kunt als gevolg zo gefrustreerd raken dat anderen niet in staat zullen zijn om met u te communiceren.


U zult tijdens de dagen van de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie wordt gericht op het gezin en huis – dat is waar u zich het meest comfortabel voelt. U kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een aangenaam gevoel, dat ook een positief effect heeft op andere familieleden.

U moet niet te gehecht aan iemand raken, u zou verkeerd begrepen kunnen worden. Het zou heel erg lang duren om om te kunnen gaan met de emotionele schade die de afwijzing zou kunnen veroorzaken.