De Maan in Tweelingen

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Tweelingen: Mensen die geboren zijn onder het teken Tweelingen zijn zeer geïnteresseerd in h...

Het kan gebeuren dat degenen met de Maan in Tweelingen humeurig zijn. Dit teken zelf in onrustig, flexibel en kan veel te makkelijk worden beïnvloed. Ze zijn ook vaak geïnteresseerd in de meningen van anderen. Echter kan te veel gedetailleerde informatie leiden tot innerlijke problemen.

Aan de andere kant bent u een helder en vrolijk persoon met het vermogen om snel te oriënteren en te reageren wanneer regels veranderen. U bent vaak in staat om te kijken naar de situatie vanuit vele invalshoeken, zelfs nieuwe en onverwachte, en wat precies overeenkomt met de werkelijkheid. Ook uw zicht en tast zijn zeer goed gecoördineerd. Dat kan bijvoorbeeld nuttig zijn in de journalistiek.


Tijdens deze dagen zijn we onder invloed van energie die ervoor zorgt dat we bij anderen willen zijn. U zult dol zijn op communiceren, maar ook om te luisteren. U bent vaak in staat om zeer snel de mensen om u heen te begrijpen en te voldoen aan hun behoeften. Deze eigenschappen zijn altijd welkom, dus u kunt ernaar uitkijken om populair in een groep te zijn.

Wanneer u zich in stressvolle situaties bevindt heeft u de neiging om, onder invloed van de maan, besluiteloos te handelen en niet in staat te zijn om te voldoen aan uw verplichtingen. Men kan het gevoel hebben dat ze niet afkomen van innerlijke ongemak. Het voelt alsof uw ziel en de buitenwereld in strijd waren om superioriteit.