Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

aE16°17'4H39'bB18°36'5c6d7e8f9D20'gC26°23'10A29'h11i12K13°02'jF21°06'J22°23'G26°14'1k2lI18°22'3

9°29' h (f)

Uw Zonteken is Schorpioen

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

Acrab RA:16H6m Dec:-19°51' Dschubba RA:16H1m Dec:-22°40' pi Sco RA:16H0m Dec:-26°10' Antares RA:16H30m Dec:-26°28' Alniyat RA:16H37m Dec:-28°15' epsilon Sco RA:16H51m Dec:-34°19' mi Sco RA:16H53m Dec:-38°4' Grafias RA:16H56m Dec:-42°23' eta Sco RA:17H13m Dec:-43°16' Girtab RA:17H38m Dec:-43°0' iota Sco RA:17H49m Dec:-40°8' kappa Sco RA:17H44m Dec:-39°2' Shaula RA:17H35m Dec:-37°7'

De belangrijkste kwaliteit van dit teken van de dierenriem is om alles intens te nemen. Dankzij de verbintenis van dit aardeteken met de planeet Mars hebben mensen die geboren zijn onder dit teken contrasterende karakters. Dus de ene persoon kan echt aardig en vriendelijk zijn en een andere persoon kan een moordenaar zijn. Ja, ze kunnen inderdaad zelfs in die mate verschillen. Daarom moeten ze vanaf de kindertijd heel voorzichtig worden behandeld, zelfs als het erop lijkt dat hun opvoeding heel gemakkelijk is.

Ze hebben een bijzondere wilskracht die zich kan ontwikkelen in positieve, maar ook in negatieve zin. Meestal weten deze mensen altijd wat ze willen en zijn ze heel zelfverzekerd over hun gedrag. Ze zijn in staat om snel en zelfbewust te beslissen, en ze zijn zeer daarnaast heel volhardend. Ze lijken kalm te zijn, maar verbergen vanbinnen een grenzeloze passie. Ze zijn zeer moedig en volhardend en proberen diplomatiek te handelen.

Een van hun ondeugden is wraakzucht, een onvermogen om te vergeten. Ze kunnen op de perfecte gelegenheid wachten voor een wrede daad. Zij kunnen soms zeer ongevoelig worden. We zien ook een neiging tot luiheid, trots en jaloezie. Hun liefde is gebaseerd op erotiek.

Schorpioenen zijn zeer meevoelend en begripvol. In hun carrière zijn het meestal wetenschappers, artsen, schrijvers of kunstenaars.

18°36' b (a)

De Maan in Stier

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Iemand die de Maan in Stier heeft is meestal rustig en goed in balans. Aan de andere kant zijn ze principieel en haten ze alle veranderingen – zelfs wanneer het noodzakelijk en onvermijdelijk is. Het is daarom geen wonder dat u probeert om in uw comfortzone te blijven waar alles bekend voor u lijkt. Dat is hoe u uzelf beschermt tegen de buitenste effecten welke u van verdacht wordt.

U kunt erg hardnekkig zijn in alles waar u op jaagt en dat is zeker een voordeel. U zoekt deze eigenschappen ook in uw partner, omdat ze veel voor u betekenen. Wanneer u gestrest raakt, wordt u omslachtig en niet in staat om te bewegen en uw mening te geven. U zou zelfs conservatief, lui en apathisch kunnen worden.

13°02' j (i)

Ascendant in Steenbok

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

26°23' g (f)

Mercurius in Weegschaal

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

De plaatsing van Mercurius in Weegschaal geeft mensen de mogelijkheid om meningen en gedachten van anderen te reflecteren. Deze mensen hebben een geschenk van kalmte en geruststelling.

Beïnvloed door Mercurius hebben mensen een talent om zichzelf nauwkeurig en tactvol uit te drukken. Daarom zijn ze overtuigend, maar soms ook niet helemaal eerlijk.

5°20' g (f)

Venus in Weegschaal

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

De plaatsing van Venus in Weegschaal biedt het instinctieve vermogen om anderen te helpen om met hun emoties om te gaan. Deze mensen zijn erg vriendelijk, gevoelig en begripvol. Uw persoonlijkheid is nogal romantisch. Soms mist u een gezond verstand bij het maken van een beslissing. Als het gaat om relaties houdt u erg van het idee van een huwelijk, ondanks dat het geen schone schijn is.

16°17' a (l)

Mars in Ram

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

De plaatsing van Mars in Ram, zijn eigen teken, is zeer krachtig. Het vertegenwoordigt kracht, moed, en in extreme gevallen, zelfs een kort humeur. Als het gaat om uw carrière bent u erg enthousiast en daadkrachtig. Echter kan er een conflict optreden wanneer u verplicht bent om in een team te werken.

21°06' j (i)

Jupiter in Steenbok

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Mensen met Jupiter in Steenbok zijn vaak te voorzichtig als het gaat om het nemen van risico’s. Het plichts- en verantwoordelijkheidsgevoel is erg groot. Ze handelen economisch, omdat ze verspilling haten. Ze waarderen ook het land, de oogst en geschenken – het zijn fundamenteel materialistische mensen die elke vorm van ontwikkeling weigeren. Deze positie kan zeer conservatief zijn.

26°14' j (i)

Saturn in Steenbok

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

Saturnus in zijn eigen teken, dat is Steenbok, geeft aan dat deze persoon gedisciplineerd zal worden, zijn of haar taken doet, gehoorzaam en zelfs onderdanig en zeer verantwoordelijk wordt. Traditie is van cruciaal belang voor u. U zult het eigenwijs respecteren, maar u heeft de neiging om het af te wijzen. In het bijzonder als het betrekking heeft op een ouderwetse traditie.

8°39' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

18°22' l (k)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

22°23' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid