De Maan in Ram

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Ram: Mensen die geboren zijn onder het vlammende teken Ram onderscheiden zich door hu...

Mensen met de Maan in Ram zijn erg sterk, hoewel ze het niet laten zien. Ze zijn vaak tevreden met zichzelf en vol energie – of het nu gaat om sport, werk of liefde, in het begin zijn ze altijd toegewijd om te vechten tot de laatste adem. Ze proberen alle barrières zo snel mogelijk te overwinnen, want geduld is niet hun ding. Stemmingswisselingen kunnen ook optreden.

Een persoon met de Maan in Ram voelt de noodzaak om anderen te beschermen. Als u in de problemen raakt, kunt u verwachten dat ze bij u langskomen om u te helpen en te verdedigen tegen andere mensen.

Onder druk is de belangrijkste eigenschap van uw persoonlijkheid ongeduldigheid en de neiging om dingen te persoonlijk te nemen, gevolgd door u beledigd te voelen. Daarom kunt u zelfs geïrriteerd raken.


De energie van deze dagen brengt ongemak. Het leven verloopt snel, wat u energie geeft, maar aan de andere kant verlangt u ernaar om alles achter u te gooien en gewoon te relaxen. Een dilemma zou kunnen optreden welke u ervoor zal zorgen dat u een stap achter de eigenlijke gebeurtenis blijft.

Het is mogelijk dat, in het heetst van de strijd, u uitgeput raakt voordat u het zelf zult beseffen. De Maan in Ram maakt uw geest en ziel toegewijd, maar u bent staat om snel te herstellen van een traumatische ervaring. Deze dagen zult u zich enthousiast over iets nieuws voelen.