De Maan in Stier

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Stier: De Stier is verbonden met de planeet Venus, die wordt gekenmerkt door haar schoo...

Iemand die de Maan in Stier heeft is meestal rustig en goed in balans. Aan de andere kant zijn ze principieel en haten ze alle veranderingen – zelfs wanneer het noodzakelijk en onvermijdelijk is. Het is daarom geen wonder dat u probeert om in uw comfortzone te blijven waar alles bekend voor u lijkt. Dat is hoe u uzelf beschermt tegen de buitenste effecten welke u van verdacht wordt.

U kunt erg hardnekkig zijn in alles waar u op jaagt en dat is zeker een voordeel. U zoekt deze eigenschappen ook in uw partner, omdat ze veel voor u betekenen. Wanneer u gestrest raakt, wordt u omslachtig en niet in staat om te bewegen en uw mening te geven. U zou zelfs conservatief, lui en apathisch kunnen worden.


Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust.

U kunt ook problemen hebben met uw eigen identiteit. U zoekt persoonlijke ontplooiing in een materiële wereld, maar het geeft u geen tevreden gevoel.

Een groot voordeel tijdens deze dagen is de positieve empathische energie, dat is de reden waarom andere mensen om u heen zich goed voelen.