Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

9A11°23'aH19'10bE46'11c12dK22°07'1e2f3g4h5iF24°13'6jG19°51'J22°45'7kB27°37'D44'8lC16°46'I17°06'

11°23' a (l)

Uw Zonteken is Ram

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

Mesarthim RA:1H54m Dec:19°22' Sheratan RA:1H56m Dec:20°53' Hamal RA:2H8m Dec:23°32' 41 Ari RA:2H51m Dec:27°20'

Mensen die geboren zijn onder het vlammende teken Ram onderscheiden zich door hun interne en externe kracht. Hun planeet Mars symboliseert het gevoel van zelfvertrouwen, spontaan gedrag, maar ook van een vechter. Het is een vechter die eerlijk en standvastig handelt. Hij laat de natuur zijn gang gaan, maar hij houdt er niet van om zaken onopgelost te laten.

De innerlijke kalmte en het zelfvertrouwen van een Ram lost alle obstakels en problemen op voorhand op. Hij is energiek en vooral onverzettelijk. Hij begint overal intuïtief en soms blindelings aan. Zijn gedrag kan ongeschoold en boers lijken, maar na een tijdje realiseer je je dat hij heel ruimdenkend is en verlangt naar eenvoud.

De zwakte van dit gedrag zit in zijn incidentele koppigheid en onvermogen om toe te geven en compromissen te sluiten. Het is makkelijk om met een Ram in de problemen te komen vanwege hun agressieve gedrag. Dit onvermogen om rekening te houden met de meningen van andere mensen kan problemen veroorzaken op het werk en in relaties.

In zijn carrière houdt de Ram van uitdagingen. Ze hebben problemen om een gewone baan vast te houden. Ze beginnen vaak hun eigen bedrijf of ze proberen op zijn minst om hun suggesties en ideeën door te drukken. Hun inspanning wordt echter zelden behoorlijk geëvalueerd en gewaardeerd. Hij vecht vaak tegen een gebrek aan bewondering voor anderen. Hij bekleedt vaak de functie van een marketing specialist of heeft zijn eigen bedrijf of is een professioneel sporter. Hoe dan ook is het moeilijk om hem als lid van een bepaalde groep te classificeren.

In een relatie zijn Rammen, zowel man als vrouw, echte romantici. Maar mannen hebben meer tijd nodig om zich te settelen, en de keuze van hun vriendin wordt niet door een speciale factor bepaald. Zijn houding ten opzichte van een potentiële vriendin verandert vaak, hun gevoelens zijn niet erg stabiel, zodat ze gemakkelijk de ideale partner over het hoofd kunnen zien. De vrouwen onder dit teken hebben iemand nodig die hen respecteert en die in staat is om ze de goede weg in hun leven te laten zien.

27°37' k (j)

De Maan in Waterman

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Mensen met de Maan in Waterman kunnen erg sociaal en vriendelijk zijn, ondanks hun emotionele onthechting en de noodzaak om afstand te houden. Aan de ene kant zijn deze mensen erg begripvol en geven ze echt om de moeilijkheden van andere mensen. Aan de andere kant is er geen persoonlijk belang bij betrokken. U laat uw emoties niet zien en u blijft rationeel.

Het feit dat u gemakkelijk in staat bent om innovatieve oplossingen te vinden voor problemen is zeker een positieve impact van deze plaatsing.

U voelt zich vervuld door de natuur, vooral op onbekende plaatsen. Dit verlangen kan worden voldaan door bijvoorbeeld uw zeer levendige fantasie. U zult ook verlangen naar het hebben van ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling – vooral als het gaat om gedachten.

22°07' d (c)

Ascendant in Kreeft

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

16°46' l (k)

Mercurius in Vissen

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Een gebruikelijk teken van Mercurius in Vissen kan een zwak gevoel van richting zijn. Vandaar dat een persoon als deze geen enkel probleem heeft om te verdwalen in een plaats die hij perfect kent. Een overgevoelige verbinding tussen Vissen en Mercurius kan leiden tot misverstanden en verdraaide feiten.

Anderzijds kunnen zulke mensen gewoonlijk sympathiek zijn en het vermogen hebben om andermans gedachten te herkennen en te reflecteren.

6°44' l (k)

Venus in Vissen

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

De plaatsing van Venus in Vissen is over het algemeen zeer romantisch. U bent in staat om anderen te verleiden zonder iets te zeggen of te doen. U staat open voor nieuwe ervaringen en om te flirten. U zult dan een beetje in de war raken in relaties, omdat u problemen heeft met het opbouwen van een emotionele band met iemand.

0°46' c (b)

Mars in Tweelingen

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

De typische eigenschap van mensen met Mars in Tweelingen is een hoge spirituele energie en humor. U kunt ook gekarakteriseerd worden door uw zelfvertrouwen en het vermogen om uzelf in welke situatie te promoten. U houdt ervan om te discussiëren en te debatteren, omdat u het als een strijd ziet die u moet winnen.

24°13' i (⛎)

Jupiter in Boogschutter

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

De locatie van Jupiter in zijn eigen teken, de Boogschutter, versterkt zijn invloed. Het brengt optimisme en vreugde, maar ook een interesse in reizen en vreemde culturen. Hoewel deze positie ook negatieve aspecten met zich meebrengt, zoals onachtzaamheid of overdreven kleingeestigheid. U geniet ervan om tijd door te brengen in de natuur. Onderwijs, cognitie en geestelijke rijkdom zijn ook belangrijk voor u.

19°51' j (i)

Saturn in Steenbok

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

Saturnus in zijn eigen teken, dat is Steenbok, geeft aan dat deze persoon gedisciplineerd zal worden, zijn of haar taken doet, gehoorzaam en zelfs onderdanig en zeer verantwoordelijk wordt. Traditie is van cruciaal belang voor u. U zult het eigenwijs respecteren, maar u heeft de neiging om het af te wijzen. In het bijzonder als het betrekking heeft op een ouderwetse traditie.

1°19' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

17°06' l (k)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

22°45' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid