Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

aF26°26'9A10°47'C11°41'bH18°27'10cD23°08'11dE19°13'12K13°57'e1fB19°38'2g3h4i5j6J02'k7G26'lI26°45'8

10°47' b (a)

Uw Zonteken is Stier

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

omikron Tau RA:3H26m Dec:9°5' lambda Tau RA:4H2m Dec:12°32' Hyadum I RA:4H21m Dec:15°40' Hyadum II RA:4H24m Dec:17°35' Alcyone RA:3H48m Dec:24°9' Ain RA:4H30m Dec:19°13' tau Tau RA:4H43m Dec:22°59' Alnath RA:5H27m Dec:28°37' Aldebaran RA:4H37m Dec:16°32' theta Tau RA:4H30m Dec:15°54' zeta Tau RA:5H39m Dec:21°9'

De Stier is verbonden met de planeet Venus, die wordt gekenmerkt door haar schoonheid en frisheid. Stieren zijn meestal materialistische mensen die in alles bruikbaarheid proberen te vinden. Ze zijn echter erg gevoelig en ze geven heel vaak toe aan hun gevoelens. De volharding waarmee zij hun doelen nastreven is zeer typerend voor hen. Mensen van dit aardeteken zijn geboren in de lente en daarom houden ze van de natuur en de kunst, waar ze hun nieuwsgierigheid en verlangen naar ervaringen kunnen bevredigen. Ze besteden al hun energie alleen maar aan ervaringen. Op het eerste gezicht lijken Stieren een beetje teruggetrokken te zijn en helemaal niet aanspreekbaar, maar ze zijn in staat om zeer intensief van het leven te genieten.

Door hun goed ontwikkelde gevoel voor werkelijkheid zijn ze soms erg wantrouwig voor nieuwe dingen. Ze zijn principieel en als ze een droom hebben, staan ze klaar om hun volle energie te wijden aan het realiseren ervan. Dat houdt verband met hun andere kwaliteit, doelgerichtheid. De Stier is heel eerlijk en ambitieus, ze proberen elke wedstrijd te winnen. Ze zijn gehoorzaam en hebben een geweldig gevoel voor humor. Ze hebben last van vraatzucht, wat heel vaak leidt tot hun grote postuur.

De ondeugd van de Stier betreft hun gevoel voor eerlijkheid. Het is gemakkelijk om ze te beledigen en vanwege hun standvastigheid is het bijna onmogelijk om hun mening te veranderen of vergeving van hen te krijgen. Hun verlangen naar rust en comfort kan grenzen aan luiheid. De slechtste ondeugd echter, en tegelijkertijd het ergste gevaar, is hun koppigheid, veroorzaakt door hun voortvarendheid en ambitieniveau. Soms zitten ze zo vast in hun ideeën en plannen dat ze alle argumenten en bezwaren afwijzen, ongeacht hoe belangrijk ze zijn en dus handelen ze soms harteloos en gevoelloos.

Wat hun carrière betreft heeft de Stier geen enkel probleem, want ze zijn zeer ijverig en gemotiveerd om geld te verdienen. Hun voortvarendheid en inspanningen om de beste te zijn verzekert hen van een hoog salaris. Ze kiezen daarom voor beroepen waar ze kunnen profiteren van hun koppigheid, doorzettingsvermogen en persoonlijke vaardigheden. Ze willen werken in een rustige omgeving en ze prefereren activiteiten zonder al te veel mentale of fysieke inspanning.

In relaties waardeert de Stier liefdevolle zorg en ze nemen graag complimentjes in ontvangst. U kunt altijd op hen rekenen, hoewel er een risico van ontrouw bestaat door hun sensualiteit. Ze trouwen meestal erg onverwacht. Ze moeten kunnen vertrouwen op hun goede vrienden en een stabiele familieachtergrond hebben.

19°38' f (e)

De Maan in Maagd

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

De plaatsing van de Maan in Maagd is niet één van de gelukkigste. Een persoon dat moeite heeft met het vervullen van zichzelf, vooral als het gaat om emoties of spontane uitingen. U bent uzelf aan het verwaarlozen. Aan de andere kant kunt u zeer attent zijn naar de behoeften van anderen en u kunt ze op detailniveau tevreden stellen.

Uw intuïtie is erg sterk deze dagen en u wordt gekenmerkt door uw bescheidenheid en vriendelijkheid. U legt instinctief contact met anderen en dus is het logisch dat u zich niet goed voelt in leidinggevende posities. Als voordeel kunt u onafhankelijk leven en beslissingen maken, dankzij de emotionele afstand van de Maan. Het volgende positieve aspect is de zekere stiptheid en precisie – elke taak, zelfs de kleinste, verdient uw volle aandacht. Deze ijver is het meest van toepassing bij kleine montagewerkzaamheden.

13°57' e (d)

Ascendant in Leeuw

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

11°41' b (a)

Mercurius in Stier

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Een typisch kenmerk voor mensen met Mercurius in Stier is het vermogen om problemen uit te werken met een soort van orde. Een talent om zich gemakkelijk uit te drukken en zo informatie te verstrekken aan andere mensen is ook een typisch kenmerk. Dit type is ook een persoon die niet graag mening veranderd en bang is voor nieuwe. Een interesse voor kunst kan ook optreden.

23°08' c (b)

Venus in Tweelingen

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

Wanneer Venus in Tweelingen is, kunt u het behoorlijk moeilijk krijgen. Degene met deze plaatsing gaan vaak gepaard met een onverzadigbaar verlangen naar verschillende avonturen. Dit kan ertoe leiden dat u de mensen om u heen gek maakt met uw onbestendig en flirterig gedrag en dit kan schade veroorzaken waardoor ze kunnen vergeten dat u ook open-minded en vriendelijk bent.

19°13' d (c)

Mars in Kreeft

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

Mensen met Mars in Kreeft hebben de neiging om een manier te vinden om alles te krijgen wat ze willen. Men zou kunnen zeggen dat ze alleen beginnen te vechten indien mensen die dichtbij hun staan in gevaar zijn. Deze plaatsing is erg beschermend. U kunt te betrokken worden als het gaat om dingen die er echt toe doen.

26°26' a (l)

Jupiter in Ram

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Als de positie van Jupiter in Ram stevig staat, dan kan een individu veel problemen aantrekken, zich ten onrechte of overdreven gedragen. Deze combinatie geeft mensen zelfvertrouwen, enthousiasme en bevordert vechtlust. Vandaar dat deze mensen risico’s nemen en niet in staat zullen zijn om dit alleen te regelen. Ondersteund door de invloed van Jupiter trekken ze ook financiën aan en zijn ze goed in het uitdragen en het geven van redenen.

5°26' l (k)

Saturn in Vissen

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

Saturnus in Vissen is geplaatst met kleine grenzen. Zulke mensen hebben vaak problemen met zelfdiscipline. U heeft de neiging om de regels aan te passen als u dat nodig heeft of ze volledig te negeren. We kunnen een interesse op het gebied in het leven waarbij discipline en verantwoordelijkheid essentieel zijn niet verwachten. Aan de andere kant heeft deze plaatsing invloed op u op het gebied van kunst, muziek en acteren.

18°27' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

26°45' l (l)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

0°02' k (i)

Pluto in Waterman

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid