De Maan in Maagd

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Maagd: Het teken Maagd is verbonden met de planeet Mercurius. Mensen geboren onder dit ...

De plaatsing van de Maan in Maagd is niet één van de gelukkigste. Een persoon dat moeite heeft met het vervullen van zichzelf, vooral als het gaat om emoties of spontane uitingen. U bent uzelf aan het verwaarlozen. Aan de andere kant kunt u zeer attent zijn naar de behoeften van anderen en u kunt ze op detailniveau tevreden stellen.

Uw intuïtie is erg sterk deze dagen en u wordt gekenmerkt door uw bescheidenheid en vriendelijkheid. U legt instinctief contact met anderen en dus is het logisch dat u zich niet goed voelt in leidinggevende posities. Als voordeel kunt u onafhankelijk leven en beslissingen maken, dankzij de emotionele afstand van de Maan. Het volgende positieve aspect is de zekere stiptheid en precisie – elke taak, zelfs de kleinste, verdient uw volle aandacht. Deze ijver is het meest van toepassing bij kleine montagewerkzaamheden.


De energie van deze dagen brengt ons helaas stress. Uzelf in de rol van martelaar zetten is ook typisch. Praktisch gezien zult u ook bezorgd zijn over de problemen waar anderen weigeren mee om te gaan.

We zullen waarschijnlijk een gevoel hebben van plichtsbesef, concentratie en discipline. Echter als iets niet werkt zoals gepland zult u om moeten gaan met zelfkritiek. Depressie en ontevredenheid over uw leven kunnen ook komen. Helaas zult u niet in staat zijn om er iets aan te doen, omdat u in deze periode een gebrek heeft aan vertrouwen.