De Maan in Leeuw

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Leeuw: Dit vlammende teken is verbonden met de Zon. Het geeft Leeuwen veel creatieve en...

Mensen met de Maan in Leeuw hebben de neiging om hun gevoelens te dramatiseren en te overdrijven. Deze plaatsing duidt meestal op hun verlangen naar aandacht en bevestiging van anderen. Vervolgens reageert u royaal op een compliment. Dat is de reden waarom u geschikt bent voor een leidende positie waarin u van nature gezaghebbend en magnifiek zult zijn.

U maakt dat anderen zich zelfverzekerd voelen en u inspireert hen, maar aan de andere kant, verlangt u diep van binnen om op z’n minst in één ding de beste te zijn. En dan heeft u de neiging om daarmee te pronken. Een probleem kan optreden wanneer u een ander dominant persoon tegenkomt, omdat u niet bang bent om een conflict aan te gaan.


Er is een energie die het maken en bouwen van waarden ondersteund, waar u later trots op zult zijn en waar anderen u voor zullen waarderen. Deze dagen zijn ideaal voor sociale evenementen of dates.

Uw emoties zullen nu sterker zijn ten opzichte van andere mensen en ook van uzelf. Van tijd tot tijd heeft u het nodig dat u wordt aangevuld, dus wanneer anderen niet over u praten, bent u niet bang om daarvoor te zorgen. U kunt deze dagen zelfs egoïstisch lijken als u zich door verleidingen laat meeslepen.