Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

a11H10°54'b12K13°41'c1d2e3f4g5h6i7E46'D11°16'jC24°51'J26°40'8A12°33'kB15°30'G15°33'9F19'lI21°27'10

12°33' k (j)

Uw Zonteken is Waterman

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

Albali RA:20H49m Dec:-9°26' mi Aqr RA:20H54m Dec:-8°55' Sadalsuud RA:21H32m Dec:-5°30' Sadalmelik RA:22H7m Dec:0°-14' Ancha RA:22H18m Dec:-7°42' e Aqr RA:22H11m Dec:-11°29' iota Aqr RA:22H7m Dec:-13°47' sigma Aqr RA:22H32m Dec:-10°36' tau Aqr RA:22H50m Dec:-13°30' Skat RA:22H56m Dec:-15°44' c Aqr RA:23H10m Dec:-21°5' Sadachbia RA:22H22m Dec:-1°18' zeta Aqr RA:22H30m Dec:0°4' eta Aqr RA:22H36m Dec:0°-2' gama Aqr RA:22H53m Dec:-7°30' psi Aqr RA:23H17m Dec:-9°0' 94 Aqr RA:23H20m Dec:-13°22' b Aqr RA:23H24m Dec:-20°0'

Dit teken van de dierenriem is verbonden met de planeten Saturnus en Uranus, en daarom zijn mensen geboren onder dit teken motiverend, flexibel en begripvol. Maar hun karakter is een beetje tegenstrijdig. Ze zijn ernstig en sociaal tegelijkertijd. Als ze in een goed humeur zijn, hebben ze er geen probleem mee de spot met zichzelf te drijven. Tegelijkertijd zijn ze verstandig, beschouwend, en kunnen zeer nauwkeurig de situatie inschatten, dus is het erg moeilijk om hen te misleiden. Ze verlangen naar onafhankelijkheid en vrijheid wat soms leidt tot verlies van hun zelfrespect.

Zij verlangen ernaar om hun eigen weg te gaan, hun eigen regels te maken die afwijken van de gebruikelijke. Mensen geboren onder dit teken zijn meestal ruimdenkend, eigenwijs en bezwijken soms voor de invloed van iemand anders. Dankzij hun nauwgezetheid en vrijgevigheid staan ze altijd klaar om te helpen, maar op een onopvallende en gereserveerde manier. Ze zijn tolerant ten opzichte van de levensstijl van andere mensen. Ze hebben ook buitengewone intellectuele capaciteiten.

Een van hun ondeugden is hun onvermogen om echt iets met hun goede ideeën te doen, omdat ze geneigd zijn om vaak van mening te veranderen. Daarom is hun gedrag soms onvoorspelbaar, maar plotselinge veranderingen zijn opzettelijk, omdat Watermannen niet impulsief zijn. Zij vervallen vaak zonder enige reden tot depressies en worden dan onzeker en kunnen door slechte beslissingen goede mogelijkheden verliezen.

Dankzij hun flexibiliteit kunnen ze gemakkelijk contact met nieuwe mensen maken en nieuwe vriendschappen opbouwen. Deze relaties zijn later erg belangrijk voor hen, maar niet meer dan hun eigen individualiteit. In een huwelijk zijn ze trouwe en betrouwbare partners.

Watermannen houden niet van hard werken, maar ze zijn succesvol vanwege hun doorzettingsvermogen en de steun van hun vrienden.

15°30' k (j)

De Maan in Waterman

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Mensen met de Maan in Waterman kunnen erg sociaal en vriendelijk zijn, ondanks hun emotionele onthechting en de noodzaak om afstand te houden. Aan de ene kant zijn deze mensen erg begripvol en geven ze echt om de moeilijkheden van andere mensen. Aan de andere kant is er geen persoonlijk belang bij betrokken. U laat uw emoties niet zien en u blijft rationeel.

Het feit dat u gemakkelijk in staat bent om innovatieve oplossingen te vinden voor problemen is zeker een positieve impact van deze plaatsing.

U voelt zich vervuld door de natuur, vooral op onbekende plaatsen. Dit verlangen kan worden voldaan door bijvoorbeeld uw zeer levendige fantasie. U zult ook verlangen naar het hebben van ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling – vooral als het gaat om gedachten.

13°41' c (b)

Ascendant in Tweelingen

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

24°51' j (i)

Mercurius in Steenbok

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Mensen met Mercurius in Steenbok hebben een groot vermogen van zelfbeheersing. In de eerste plaats in hun gedachten. Ze weten hoe ze zich moeten concentreren op het belangrijke en noodzakelijke. Bovendien hebben ze een gave om rigoureus te werken met informatie. Daardoor zijn ze ideale werknemers in administratie en andere banen die mentale discipline vereisen.

11°16' j (i)

Venus in Steenbok

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

Personen met Venus in Steenbok zijn meestal waardig, goed in balans en professioneel. Vrouwen kunnen wellicht te veel voor zichzelf zorgen. U neemt uw relaties en liefde heel serieus. U bent bereid om veel moeite te doen om uw relatie te laten werken. Daarom bent u ook een ideale zakenpartner.

5°46' j (i)

Mars in Steenbok

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

Als Mars in Steenbok is, bent u vooral gericht op uw eigen hobby’s en ontwikkeling. Er is geen gebrek aan toewijding en ijver. U houdt er niet van om uzelf op te offeren voor anderen. In uw privéleven bent u op zoek naar de juiste vonk, maar vergeet niet dat het masker van afstandelijkheid een gepassioneerde geliefde verborgen kan houden.

7°19' l (k)

Jupiter in Vissen

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Jupiter in Vissen is zeer intens, het bevordert verbeelding en ook het potentieel van kunst – ongeacht wat het is, muziek, acteren etc. Het schildert een verlangen naar reizen – zeilen over de zee, ontspanning of op een onbewoond eiland zijn. U zult zich goed voelen als u alleen of afgezonderd bent. Op het gebied van financiën kan deze plaatsing erg gul zijn. Het kan voorkomen dat u een activiteit organiseert voor een goed doel.

15°33' k (j)

Saturn in Waterman

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

De positie van Saturnus in Waterman wordt het meest weergegeven in de houding naar andere mensen. U bent verantwoordelijk in het geval van sociale vragen, ondanks uw wantrouwen. U volgt de etiquette en gedraagt zich beleefd. Het is misschien een van de redenen waarom deze mensen zo prachtig op het werk zijn waar hun houding essentieel is. Het is voor hen gemakkelijk om goed op te kunnen schieten met autoriteiten en werkgevers.

10°54' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

21°27' l (l)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

26°40' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid