Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

a10H13°12'b11c12B28°51'K43'd1e2f3C14°18'g4E26°47'A34'h5i6D19°27'j7J24°06'G03'k8F22°25'l9I20°46'

2°34' h (f)

Uw Zonteken is Schorpioen

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

Acrab RA:16H6m Dec:-19°51' Dschubba RA:16H1m Dec:-22°40' pi Sco RA:16H0m Dec:-26°10' Antares RA:16H30m Dec:-26°28' Alniyat RA:16H37m Dec:-28°15' epsilon Sco RA:16H51m Dec:-34°19' mi Sco RA:16H53m Dec:-38°4' Grafias RA:16H56m Dec:-42°23' eta Sco RA:17H13m Dec:-43°16' Girtab RA:17H38m Dec:-43°0' iota Sco RA:17H49m Dec:-40°8' kappa Sco RA:17H44m Dec:-39°2' Shaula RA:17H35m Dec:-37°7'

De belangrijkste kwaliteit van dit teken van de dierenriem is om alles intens te nemen. Dankzij de verbintenis van dit aardeteken met de planeet Mars hebben mensen die geboren zijn onder dit teken contrasterende karakters. Dus de ene persoon kan echt aardig en vriendelijk zijn en een andere persoon kan een moordenaar zijn. Ja, ze kunnen inderdaad zelfs in die mate verschillen. Daarom moeten ze vanaf de kindertijd heel voorzichtig worden behandeld, zelfs als het erop lijkt dat hun opvoeding heel gemakkelijk is.

Ze hebben een bijzondere wilskracht die zich kan ontwikkelen in positieve, maar ook in negatieve zin. Meestal weten deze mensen altijd wat ze willen en zijn ze heel zelfverzekerd over hun gedrag. Ze zijn in staat om snel en zelfbewust te beslissen, en ze zijn zeer daarnaast heel volhardend. Ze lijken kalm te zijn, maar verbergen vanbinnen een grenzeloze passie. Ze zijn zeer moedig en volhardend en proberen diplomatiek te handelen.

Een van hun ondeugden is wraakzucht, een onvermogen om te vergeten. Ze kunnen op de perfecte gelegenheid wachten voor een wrede daad. Zij kunnen soms zeer ongevoelig worden. We zien ook een neiging tot luiheid, trots en jaloezie. Hun liefde is gebaseerd op erotiek.

Schorpioenen zijn zeer meevoelend en begripvol. In hun carrière zijn het meestal wetenschappers, artsen, schrijvers of kunstenaars.

28°51' c (b)

De Maan in Tweelingen

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Het kan gebeuren dat degenen met de Maan in Tweelingen humeurig zijn. Dit teken zelf in onrustig, flexibel en kan veel te makkelijk worden beïnvloed. Ze zijn ook vaak geïnteresseerd in de meningen van anderen. Echter kan te veel gedetailleerde informatie leiden tot innerlijke problemen.

Aan de andere kant bent u een helder en vrolijk persoon met het vermogen om snel te oriënteren en te reageren wanneer regels veranderen. U bent vaak in staat om te kijken naar de situatie vanuit vele invalshoeken, zelfs nieuwe en onverwachte, en wat precies overeenkomt met de werkelijkheid. Ook uw zicht en tast zijn zeer goed gecoördineerd. Dat kan bijvoorbeeld nuttig zijn in de journalistiek.

1°43' d (c)

Ascendant in Kreeft

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

14°18' g (f)

Mercurius in Weegschaal

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

De plaatsing van Mercurius in Weegschaal geeft mensen de mogelijkheid om meningen en gedachten van anderen te reflecteren. Deze mensen hebben een geschenk van kalmte en geruststelling.

Beïnvloed door Mercurius hebben mensen een talent om zichzelf nauwkeurig en tactvol uit te drukken. Daarom zijn ze overtuigend, maar soms ook niet helemaal eerlijk.

19°27' i (⛎)

Venus in Boogschutter

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

Met Venus in Boogschutter heeft u een goed gevoel voor humor. U voelt zich ook zorgeloos. U bent aangetrokken tot alles wat onbekend is en avontuurlijk en u hekelt het vertrouwde. De relaties waar u naar op zoekt bent moet een spirituele betekenis hebben. U bent idealistisch in de liefde en op hetzelfde moment verlangt u naar persoonlijke vrijheid. Daarom is het moeilijk om met u verbonden te zijn.

26°47' g (f)

Mars in Weegschaal

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

De plaatsing van Mars in Weegschaal beïnvloedt voornamelijk uw spirituele kant. Wanneer u enige bedreiging tegenkomt, hoeft u niet te aarzelen om een strijd te voeren. U kunt zeer beleefd en gul zijn. Als u zich veilig voelt, bent u altijd bereid om samen te werken. In uw intieme leven zult u beschaafd zijn. U heeft geen wilde en ruige behoeftes.

22°25' k (j)

Jupiter in Waterman

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Degene die Jupiter in Waterman hebben zijn behoorlijk in de ban van de toekomst en denken progressief. Ze geloven bijvoorbeeld dat gewone mensen de macht hebben om grote en goede dingen te doen. Het enige nadeel kan zijn een onvermogen om meningen van anderen te tolereren die anders zijn dan hun eigen mening. Deze positie zou erg handig zijn voor het bestuderen van technische vakken. Vooral dankzij hun realistische houding en het verlangen naar kennis.

7°03' k (j)

Saturn in Waterman

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

De positie van Saturnus in Waterman wordt het meest weergegeven in de houding naar andere mensen. U bent verantwoordelijk in het geval van sociale vragen, ondanks uw wantrouwen. U volgt de etiquette en gedraagt zich beleefd. Het is misschien een van de redenen waarom deze mensen zo prachtig op het werk zijn waar hun houding essentieel is. Het is voor hen gemakkelijk om goed op te kunnen schieten met autoriteiten en werkgevers.

13°12' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

20°46' l (l)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

24°06' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid