Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

6aH28°37'7b8c9d10e11f12gK19°53'1B12°21'hD23°30'2F11°46'iC23°52'3A10°15'G11°23'jJ20°20'4k5I14°05'lE29°56'

10°15' j (i)

Uw Zonteken is Steenbok

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

alfa Cap RA:20H19m Dec:-12°30' Dabih RA:20H22m Dec:-14°44' psi Cap RA:20H47m Dec:-25°13' theta Cap RA:21H7m Dec:-17°10' iota Cap RA:21H23m Dec:-16°46' zeta Cap RA:21H28m Dec:-22°20' Nashira RA:21H41m Dec:-16°35' Deneb Algedi RA:21H48m Dec:-16°3' omega Cap RA:20H53m Dec:-26°51'

De naam van dit teken van de dierenriem omschrijft treffend het karakter van mensen geboren onder dit teken. Zoals de Steenbok een klimmer is, die de met sneeuw bedekte toppen van de bergen beklimt, zijn mensen geboren onder dit teken meestal solitair, hun kijk op het leven is realistisch en materialistisch en ze proberen alles in hun eigen voordeel om te zetten.

Steenbokken zijn praktisch, gereserveerd, nauwgezet, aanhoudend en ernstig. Ze weten heel goed dat er geen succes zal zijn zonder hard werk en inspanning. Ze hebben een gevoel voor verantwoordelijkheid, wilskracht en verlangen naar werk. Ze zien er vaak ernstig en nadenkend uit, maar tegelijkertijd zijn ze ambitieus, geduldig en vooral onomkoopbaar. Hun leven is meestal zeer eenvoudig, stil en teruggetrokken. Ze besluiten langzaam maar zeker, ze proberen om alle informatie te krijgen voordat ze een definitief besluit nemen.

Een van hun ondeugden is gemeenheid, wat tot een obsessie kan leiden. En in extreme gevallen zullen Steenbokken, zelfs als ze een heleboel geld hebben, liever verhongeren dan geld uitgeven. Ze proberen de dingen nauwkeurig te doen wat leidt tot een andere ondeugd - nauwgezetheid. Ze kennen geen vrijgevigheid omdat ze alles vanuit hun eigen standpunt beoordelen. Ze zijn vatbaar voor veel ziekten, en zijn daarom vaak ziek.

Wat hun carrière betreft denken ze dat succes en macht alleen gerelateerd zijn aan ijver en dus altijd terecht verkregen. Hun doelen worden vaak gerelateerd met financiële winst of prestige.

Ze kunnen hals over kop verliefd worden, maar deze gevoelens zijn helaas vaak niet wederzijds. Ondanks hun trouw in hun huwelijk zijn ze niet gelukkig, want ze trouwen voor het gemak. Teleurstellingen in het huwelijk en een hoop vijandige geschillen zijn de reden van latere verbittering.

12°21' h (g)

De Maan in Schorpioen

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

De plaatsing van de Maan in Schorpioen maakt dat mensen erg emotioneel zijn in elk aspect van hun leven, inclusief de manier waarop ze zichzelf uiten, wat ze doen en wie ze zien. U voelt u veilig wanneer u in het gezelschap bent van iemand die u vertrouwt en u voelt zich comfortabel om uzelf eerlijk te uiten zonder dat u uw gevoelens onderdrukt. Als u zich echter niet veilig voelt, dan bent u geneigd om introvert te worden.

Onder druk heeft u een probleem met het ontdoen van twijfels en het gevoel van ongemakkelijkheid. U wordt overdreven jaloers en wraakzuchtig, zelfs wanneer u zich bedreigd voelt. In kritiek situaties kunt u zelfs verslaafd raken.

19°53' g (f)

Ascendant in Weegschaal

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

23°52' i (⛎)

Mercurius in Boogschutter

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Een open en positieve Mercurius in Boogschutter kan een persoon tonen die houdt van reizen, een nieuwe cultuur wil leren kennen, een waardevolle ervaringen wil verkrijgen en kennis van vreemde talen opdoet. Zulke mensen zijn gedreven in het vertellen van verhalen, ze weten hoe ze hun stem moeten gebruiken en de inhoud van het verhaal moeten vertellen. Ze zijn ook goed in het openbaren van de context en ze begrijpen snel de essentie.

23°30' h (g)

Venus in Schorpioen

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

De plaatsing van Venus in Schorpioen is meestal geen ideale combinatie – er ontstaat een conflict tussen verschillende tegenstrijdige kwaliteiten. Daarom is het geen wonder dat u vaak verward bent en moeite heeft met het opbouwen en verlaten van relaties. Aan de ene kant verlangt u naar liefde, aan de andere kant wilt u graag alleen zijn. Te veel emotie kan ertoe leiden dat u heel romantisch, maar ook bezitterig bent.

29°56' l (l)

Mars in Vissen

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

Mensen met Mars in Vissen hebben de neiging om iedere situatie gedachteloos in te stappen. Maar zodra ze middenin de situatie zitten zijn ze alweer over een uitweg aan het nadenken. Uw reacties zijn typisch voor iemand die impulsief en onvoorspelbaar is. De energie in deze periode is heel emotioneel, dat is waarom u meer dan ooit onder de indruk bent van kunst.

11°46' i (⛎)

Jupiter in Boogschutter

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

De locatie van Jupiter in zijn eigen teken, de Boogschutter, versterkt zijn invloed. Het brengt optimisme en vreugde, maar ook een interesse in reizen en vreemde culturen. Hoewel deze positie ook negatieve aspecten met zich meebrengt, zoals onachtzaamheid of overdreven kleingeestigheid. U geniet ervan om tijd door te brengen in de natuur. Onderwijs, cognitie en geestelijke rijkdom zijn ook belangrijk voor u.

11°23' j (i)

Saturn in Steenbok

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

Saturnus in zijn eigen teken, dat is Steenbok, geeft aan dat deze persoon gedisciplineerd zal worden, zijn of haar taken doet, gehoorzaam en zelfs onderdanig en zeer verantwoordelijk wordt. Traditie is van cruciaal belang voor u. U zult het eigenwijs respecteren, maar u heeft de neiging om het af te wijzen. In het bijzonder als het betrekking heeft op een ouderwetse traditie.

28°37' a (a)

Uranus in Ram

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

We verwachten radicale veranderen van mensen met Uranus in Ram. U verlangt naar nieuwe bronnen van passie, alles wat nog niet is ontdekt en nieuwe is. U kunt iets op eigen houtje uitvinden die de grootheid van uw tijd zal overtreffen. U zal niet toestaan dat iets u naar beneden haalt. U zal uzelf zijn, zelfs in situaties waarbij er een snelle beslissing zal moeten worden gemaakt zult u onafhankelijk blijven denken. U ben in staat om het beste te geven, zelfs onder druk.

14°05' l (k)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

20°20' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid