De Maan in Weegschaal

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Weegschaal: Mensen geboren onder het teken Weegschaal zijn verbonden met de planeet Venus, w...

Men kan wel zeggen dat de plaatsing van de Maan in Weegschaal sociaal rustig is. Dat is de reden waarom deze mensen bekrompenheid en grofheid haten. Ze kunnen echt hun verzet tonen aan elke vorm van disharmonie (zowel relatie als gezins-gerelateerd). Aan de andere kant is hun woede meestal van intern, omdat ze geen scène willen maken in het openbaar.

U kunt heel erg empathisch zijn. U bent altijd in staat om te kijken naar zaken vanuit het standpunt van een ander persoon. U houdt er ook van om anderen te ondersteunen in hun mening en als u het niet met hen eens bent, dan maakt u dit op een vriendelijke manier duidelijk. U bent een hele goede collega, maar ook een echte vriend.

Uw onderbewuste verlangen om maatschappelijk herkend te worden maakt u kwetsbaar. Dat is de reden waarom u nerveus en terughoudend wordt wanneer u niet weet hoe u een ander persoon moet opvrolijken in een bepaalde situatie en hoe u zich moet gedragen om uw reputatie te verhogen.


Er is een sociale energie deze dagen. U verlangt naar bewondering, maar ook naar een soort waardering van andere mensen. Wanneer u uw doelen haalt, probeert u met iedereen om te gaan, maar soms wordt u onbewust vleiend en opdringerig en dit kan negatieve gevolgen hebben voor uw reputatie.

We kunnen ook creatieve energie verwachten. Kunst en de vreugde van alles wat mooi is zal u vervullen. U zult zich ook comfortabel voelen in een harmonieus en vredig huis.