De Maan in Schorpioen

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Schorpioen: De belangrijkste kwaliteit van dit teken van de dierenriem is om alles intens te...

De plaatsing van de Maan in Schorpioen maakt dat mensen erg emotioneel zijn in elk aspect van hun leven, inclusief de manier waarop ze zichzelf uiten, wat ze doen en wie ze zien. U voelt u veilig wanneer u in het gezelschap bent van iemand die u vertrouwt en u voelt zich comfortabel om uzelf eerlijk te uiten zonder dat u uw gevoelens onderdrukt. Als u zich echter niet veilig voelt, dan bent u geneigd om introvert te worden.

Onder druk heeft u een probleem met het ontdoen van twijfels en het gevoel van ongemakkelijkheid. U wordt overdreven jaloers en wraakzuchtig, zelfs wanneer u zich bedreigd voelt. In kritiek situaties kunt u zelfs verslaafd raken.


De energie deze dagen is vol met emoties. Daarom gedragen we ons vaak impulsief en jaloers, vooral wanneer we ons bedreigd voelen. Het kan worden opgevat als een soort afweermechanisme van ons onderbewustzijn.

Elke wijziging zal voor u moeilijk zijn om te accepteren, daarom probeert u ze te vermijden wanneer ze niet nodig zijn.

De hardnekkige energie en sterke wilskracht kan, aan de andere kant, nuttig zijn in het bereiken van uw doelen. U zult zich als een winnaar goed voelen. Als er echter enige twijfel of kwetsbaarheid verschijnt bent u geneigd om introvert en emotioneel los te zijn.