Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

a8F29'bC16°17'H20°14'9A10°41'c10d11D25°59'E46'e12K55'f1g2B36'h3i4j5J29°49'k6G59'l7I27°27'

10°41' c (b)

Uw Zonteken is Tweelingen

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

1 Gem RA:6H5m Dec:23°16' Tejat Prior RA:6H16m Dec:22°30' Tejat Posterior RA:6H24m Dec:22°30' Mebsuta RA:6H45m Dec:25°7' v Gem RA:6H30m Dec:20°12' tau Gem RA:7H12m Dec:30°13' theta Gem RA:6H54m Dec:33°56' Castor RA:7H36m Dec:31°51' iota Gem RA:7H27m Dec:27°46' u Gem RA:7H37m Dec:26°52' Pollux RA:7H46m Dec:27°59' kappa Gem RA:7H45m Dec:24°21' Wasat RA:7H21m Dec:21°57' Mekbuda RA:7H5m Dec:20°33' Alhena RA:6H39m Dec:16°23' lambda Gem RA:7H19m Dec:16°31' Alzirr RA:6H46m Dec:12°53'

Mensen die geboren zijn onder het teken Tweelingen zijn zeer geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen, en lijken daarom algemene kennis hebben, hoewel het meeste oppervlakkig is. Ze vinden het heerlijk om iets te ontdekken en als ze iets vinden dat de moeite van het vermelden waard is, besteden ze er aandacht aan. Zij zien betekenissen waar anderen die niet zien. Afkeer noch negatieve opmerkingen van andere mensen kunnen hun verlangen naar onderzoek en exploratie ontmoedigen. De Tweeling luistert alleen maar naar de bezwaren van anderen om zijn eigen mening te vormen. De mening van anderen is in wezen niet belangrijk voor ze, en daarom leggen ze hun eigen ideeën niet op aan wie dan ook. Ze kunnen soms erg flegmatiek lijken, maar van binnen zitten ze soms vreselijk in de stress.

Ze hebben veel te lijden van eenzaamheid omdat ze het gevoel hebben dat alles hun door de vingers glipt. Zij gaan echter heel gemakkelijk en natuurlijk om met nieuwe mensen. Ze hebben een prima geheugen voor ervaringen en indrukken. Het zijn erg gevaarlijke tegenstanders vanwege hun dialectische mogelijkheden, groot geheugen en koude gevoelens. Het belangrijkste voor hen is bewegingsvrijheid en actie, die zij anderen ook aanbieden. In uitzichtloze situaties geven ze op als duidelijk is wie de winnaar is.

Tweelingen blinken uit in woordenstrijd, maar ze proberen om andere vormen van strijd te voorkomen. Ze schamen zich er niet voor om het beste voor zichzelf af te romen, alsook van laster en oneerlijk gedrag.

De ondeugden van de Tweeling zijn onvolwassenheid en rusteloosheid, omdat ze onzeker van zichzelf zijn en ze heel vaak van gedachten veranderen. Ze zijn niet in staat om anderen te overtuigen, maar reageren gewoon op een situatie. Daarom moeten anderen naar hen luisteren om te proberen ze te begrijpen. Ze hebben in hun leven last van grote ups en downs: ze behalen de beste resultaten tijdens een goede constellatie van sterren. Daar tegenover bezwijken ze bij een slechte constellatie van sterren aan hun minderwaardigheidscomplex.

In relaties zijn Tweelingen relatief slechte partners omdat hun gevoelens niet erg diep gaan. Ze hebben vaak meerdere relaties tegelijkertijd, en daarom zijn ze zeer tolerant. Zij hebben behoefte aan veel ruimte en vrijheid die ze ook aan hun partner bieden.

Wat betreft hun carrière, daar kunnen we de gevolgen van hun instabiliteit en oppervlakkigheid zien. Dit is de reden dat ze niet in een beroep zitten dat al te veel inspanning en concentratie vereist.

5°36' h (f)

De Maan in Schorpioen

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

De plaatsing van de Maan in Schorpioen maakt dat mensen erg emotioneel zijn in elk aspect van hun leven, inclusief de manier waarop ze zichzelf uiten, wat ze doen en wie ze zien. U voelt u veilig wanneer u in het gezelschap bent van iemand die u vertrouwt en u voelt zich comfortabel om uzelf eerlijk te uiten zonder dat u uw gevoelens onderdrukt. Als u zich echter niet veilig voelt, dan bent u geneigd om introvert te worden.

Onder druk heeft u een probleem met het ontdoen van twijfels en het gevoel van ongemakkelijkheid. U wordt overdreven jaloers en wraakzuchtig, zelfs wanneer u zich bedreigd voelt. In kritiek situaties kunt u zelfs verslaafd raken.

5°55' f (e)

Ascendant in Maagd

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

16°17' b (a)

Mercurius in Stier

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Een typisch kenmerk voor mensen met Mercurius in Stier is het vermogen om problemen uit te werken met een soort van orde. Een talent om zich gemakkelijk uit te drukken en zo informatie te verstrekken aan andere mensen is ook een typisch kenmerk. Dit type is ook een persoon die niet graag mening veranderd en bang is voor nieuwe. Een interesse voor kunst kan ook optreden.

25°59' d (c)

Venus in Kreeft

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

Mensen met Venus in Kreeft trekken vaak andere mensen aan, omdat ze vriendelijk, sympathiek en zacht lijken. Soms lijkt u op een weerloos wezen dat beschermt moet worden en u handelt om uzelf te beschermen. Hoe dan ook, dit gedrag komt meestal voort uit het feit dat u boven alles van uw familie en huis houdt.

6°46' e (d)

Mars in Leeuw

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

We associëren Mars in Leeuw vaak met moed of zelfs ridderlijkheid, en u vecht voor uw eigen eer. U voelt zich superieur ten opzichte van anderen en als u niet voldoende gerespecteerd wordt, dan kunt u gemakkelijk boos worden. Bij stress heeft u de neiging om te bedriegen en te doen alsof, om te ontsnappen aan een lastig lot. Gesproken over seks, u zult zich aangetrokken voelen tot creatieve partners. U haat sleur en verveling.

3°29' b (a)

Jupiter in Stier

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

De locatie van Jupiter in Stier geeft vaak een persoon weer die erg succesvol is, zowel financieel als materieel. In sommige gevallen kan het ook geluk en rijkdom aantrekken. Op een negatieve manier kan een dergelijk positie ook gemeenheid, hebzucht of zelfgenoegzaamheid meebrengen. U waardeert de natuur en geschenken die u daarvan kan krijgen. Zo bent u in staat om het leven te erkennen en pragmatisch te zijn.

6°59' l (k)

Saturn in Vissen

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

Saturnus in Vissen is geplaatst met kleine grenzen. Zulke mensen hebben vaak problemen met zelfdiscipline. U heeft de neiging om de regels aan te passen als u dat nodig heeft of ze volledig te negeren. We kunnen een interesse op het gebied in het leven waarbij discipline en verantwoordelijkheid essentieel zijn niet verwachten. Aan de andere kant heeft deze plaatsing invloed op u op het gebied van kunst, muziek en acteren.

20°14' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

27°27' l (l)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

29°49' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid