Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

6a7H34'b8c9dC23°57'10D21'A53'B12°51'eE19°20'11f12gK19°25'1h2F14°40'i3jG15°36'J21°11'4k5lI18°18'

8°53' e (d)

Uw Zonteken is Leeuw

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

Algenubi RA:9H47m Dec:23°42' Rasalas RA:9H54m Dec:25°56' Adhafera RA:10H18m Dec:23°20' Algieba RA:10H21m Dec:19°46' Al'dzhabkhakh RA:10H8m Dec:16°41' Regulus RA:10H9m Dec:11°53' Chertan RA:11H15m Dec:15°20' Denebola RA:11H50m Dec:14°29' Zosma RA:11H15m Dec:20°26'

Dit vlammende teken is verbonden met de Zon. Het geeft Leeuwen veel creatieve energie, die ook gerelateerd is aan hun leiderschap. Ze maken vaak plannen die geweldig zijn, maar soms ook niet te realiseren. Leeuwen zijn vrijgevig en ze proberen de sterren te bereiken. Ze verlangen naar een goede maatschappelijke positie, die betrekking heeft op hun liefde voor het fortuin. Ze zijn gek op geld, want dat geeft hen vrijheid en onafhankelijkheid. Het zijn goede vrienden, maar ze leveren ook openlijke kritiek.

Dankzij hun zelfvertrouwen en ambitie hebben ze last van de wens om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Leeuwen jagen op groepen mensen waar ze bewonderd kunnen worden. Als ze niet succesvol zijn, geven ze er de voorkeur aan deze groep mensen te vermijden en te proberen om een andere te vinden. Ze hebben succes in het leven dankzij hun voortvarendheid, doorzettingsvermogen en snelle beslissingen. Meestal hebben ze een goede gezondheid en verzetten ze zich tegen invloeden van buitenaf.

Hun specifieke ondeugd is willekeur, die andere mensen vaak pijn doet. Soms lijden ze aan extreme vrijgevigheid of het onvermogen om zich ondergeschikt te maken aan anderen.

Wat hun carrière betreft zijn Leeuwen meestal leiders van een onderneming of succesvolle ondernemers, wat te maken heeft met hun voortvarendheid en doorzettingsvermogen. Leeuwen hebben een baan zelden lange tijd, omdat ze zich niet comfortabel voelen wanneer iemand hen leidt.

Al hun goede, maar ook hun slechte eigenschappen hebben invloed op hun gedrag in relaties, maar Leeuwen willen hen niet onderdrukken. Bovendien kan hun plezierzoekende stijl van leven leiden tot instabiliteit of zelfs ontrouw.

12°51' e (d)

De Maan in Leeuw

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Mensen met de Maan in Leeuw hebben de neiging om hun gevoelens te dramatiseren en te overdrijven. Deze plaatsing duidt meestal op hun verlangen naar aandacht en bevestiging van anderen. Vervolgens reageert u royaal op een compliment. Dat is de reden waarom u geschikt bent voor een leidende positie waarin u van nature gezaghebbend en magnifiek zult zijn.

U maakt dat anderen zich zelfverzekerd voelen en u inspireert hen, maar aan de andere kant, verlangt u diep van binnen om op z’n minst in één ding de beste te zijn. En dan heeft u de neiging om daarmee te pronken. Een probleem kan optreden wanneer u een ander dominant persoon tegenkomt, omdat u niet bang bent om een conflict aan te gaan.

19°25' g (f)

Ascendant in Weegschaal

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

23°57' d (c)

Mercurius in Kreeft

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Personen met Mercurius in Kreeft hebben een groot verlangen naar informatie. In veel gevallen maken ze notities of proberen ze dingen zelf uit. Ze hebben ook een mogelijkheid om zich levendig te uiten, zelfs dramatisch.

Mensen met deze plaatsing houden ervan om dichtbij een persoon te zijn waarbij ze zich veilig voelen en vrij voelen om mee te praten.

5°21' e (d)

Venus in Leeuw

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

De plaatsing van Venus in Leeuw maakt meestal dat mensen willen worden aanbeden. Ze haten het om genegeerd te worden. In dit geval hebben ze de neiging om extravagante dingen te doen, alleen maar om aandacht te krijgen.

19°20' e (d)

Mars in Leeuw

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

We associëren Mars in Leeuw vaak met moed of zelfs ridderlijkheid, en u vecht voor uw eigen eer. U voelt zich superieur ten opzichte van anderen en als u niet voldoende gerespecteerd wordt, dan kunt u gemakkelijk boos worden. Bij stress heeft u de neiging om te bedriegen en te doen alsof, om te ontsnappen aan een lastig lot. Gesproken over seks, u zult zich aangetrokken voelen tot creatieve partners. U haat sleur en verveling.

14°40' i (⛎)

Jupiter in Boogschutter

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

De locatie van Jupiter in zijn eigen teken, de Boogschutter, versterkt zijn invloed. Het brengt optimisme en vreugde, maar ook een interesse in reizen en vreemde culturen. Hoewel deze positie ook negatieve aspecten met zich meebrengt, zoals onachtzaamheid of overdreven kleingeestigheid. U geniet ervan om tijd door te brengen in de natuur. Onderwijs, cognitie en geestelijke rijkdom zijn ook belangrijk voor u.

15°36' j (i)

Saturn in Steenbok

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

Saturnus in zijn eigen teken, dat is Steenbok, geeft aan dat deze persoon gedisciplineerd zal worden, zijn of haar taken doet, gehoorzaam en zelfs onderdanig en zeer verantwoordelijk wordt. Traditie is van cruciaal belang voor u. U zult het eigenwijs respecteren, maar u heeft de neiging om het af te wijzen. In het bijzonder als het betrekking heeft op een ouderwetse traditie.

6°34' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

18°18' l (k)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

21°11' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid