Persoonlijke horoscoop

Op het tijstip en de datum van uw geboorte waren de hemellichamen in een unieke positie die u persoonlijkheid karakteriseren. Hieronder vindt u de betekenis van de planeten, de Maan en Ascendant en hun posities.

F04'a5bH18°21'6c7E20°13'd8e9f10C24°17'D37'A13'g11h12K10'iB17°20'1j2J25°48'kG18°58'3l4I23°37'

8°13' g (f)

Uw Zonteken is Weegschaal

A De Zon: Characterizes temperament, identity and the way others perceive you, it is your source of energy

Zubenelgenubi RA:14H52m Dec:-16°6' Zubeneschamali RA:15H18m Dec:-9°27' Zuben Elakrab RA:15H37m Dec:-14°51' theta Lib RA:15H55m Dec:-16°47' sigma Lib RA:15H5m Dec:-25°21'

Mensen geboren onder het teken Weegschaal zijn verbonden met de planeet Venus, wat hun sterk emotionele houding veroorzaakt. Het zijn intellectuele mensen die verlangen naar ervaringen. Ze genieten van het leven en raken gemakkelijk enthousiast over mooie dingen. Ze hebben artistiek talent en ze houdt van kunst in het algemeen. Zij zijn gek op juwelen, elegante kleding, allerlei soorten vermaak, muziek, dans en ook geld, want daarmee kunnen ze krijgen wat ze willen. Eerlijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn typerend voor hen. Ze zijn meestal sympathiek, filantropische en gemoedelijk. Ze hebben ideeën bedacht en proberen daarnaar te leven. Weegschalen zijn ambitieuze en een beetje egoïstische mensen die zich gemakkelijk beledigd voelen.

De ondeugden van Weegschalen zijn overgevoeligheid, neiging tot ongeduld en hun zorgeloze aard kan zelfs leiden tot zorgeloos omgaan met geld. Ze geven eerder de voorkeur aan gevoelens dan aan de rede.

In relaties krijgen ze dankzij hun vriendelijkheid gemakkelijk nieuwe vrienden. Ze kunnen slecht omgaan met problemen,dus ze hebben een partner nodig die hen kan helpen. Het huwelijk en het sociale leven spelen een belangrijke rol in hun leven. Maar soms worden ze geconfronteerd met een aantal problemen in de relatie met hun partner.

De Weegschaal is goed in alle bezigheden waar ze met mensen kunnen werken. Daarom zou het ideale beroep voor hen betrekking hebben op kunst of zaken. Een mislukking in hun carrière kan worden veroorzaakt door hun onvoorzichtigheid en de neiging om zich door iemand anders te laten beïnvloeden.

17°20' i (⛎)

De Maan in Boogschutter

B De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

De plaatsing van de Maan in Boogschutter geeft een warmhartige en optimistische stemming. Deze mensen zijn meestal open-minded met een goed gevoel voor humor, hoewel bedachtzaamheid niet één van hun dingen is en daarom kunnen ze gemakkelijk vijanden maken, zelfs als dit niet hun bedoeling is.

U heeft vaak ruimte nodig om op zoek te gaan naar leven gerelateerde antwoorden. U wordt eerder aangetrokken tot de spirituele betekenis van het leven, uw fantasie is ontzettend levendig en uw geloof is ook erg sterk. U bent in staat om uren te studeren evenals gewoon rondhangen en nadenken. U kunt zelfs anderen motiveren om dat gevoel van nieuwsgierigheid te voelen.

In stressvolle situaties heeft u moeite om uw emoties onder controle te houden, vooral wanneer er belemmeringen zijn in uw ambities.

3°10' i (g)

Ascendant in Boogschutter

K Ascendant: kenmerkt het uitgangspunt van onze energie, kijk op de wereld en onze meningen

typ tijd en datum voor een resultaat

24°17' f (e)

Mercurius in Maagd

C Mercurius: Kenmerkt ons intellect en het vermogen om onszelf te uiten; beïnvloedt relaties en persoonlijke ontwikkeling.

De positie van Mercurius in Maagd kan soms sceptisch zijn. Zo probeert iemand objectief te zijn en kan dus de neiging hebben om perfectionistisch te zijn als het gaat om informatie.

Met dank aan het zijn van een getalenteerd perfectionist, heeft hij geen problemen met omgaan in elke situatie zoals carrière, onderwijs en relaties. Een nadeel kan zitten in het onvermogen om dwazen te tolereren en dus een negatieve houding te hebben ten opzichte van dergelijke individuen.

2°37' g (f)

Venus in Weegschaal

D Venus: is gerelateerd aan onze gevoelens, symboliseert liefde en relaties

De plaatsing van Venus in Weegschaal biedt het instinctieve vermogen om anderen te helpen om met hun emoties om te gaan. Deze mensen zijn erg vriendelijk, gevoelig en begripvol. Uw persoonlijkheid is nogal romantisch. Soms mist u een gezond verstand bij het maken van een beslissing. Als het gaat om relaties houdt u erg van het idee van een huwelijk, ondanks dat het geen schone schijn is.

20°13' c (b)

Mars in Tweelingen

E Mars: kenmerkt onze kracht (fysiek en mentaal) en ook het seksleven, gezondheid en sport

De typische eigenschap van mensen met Mars in Tweelingen is een hoge spirituele energie en humor. U kunt ook gekarakteriseerd worden door uw zelfvertrouwen en het vermogen om uzelf in welke situatie te promoten. U houdt ervan om te discussiëren en te debatteren, omdat u het als een strijd ziet die u moet winnen.

3°04' a (l)

Jupiter in Ram

F Jupiter: Het is een symbool van ontwikkeling en uitvinding, maar in negatieve zin een riskante onderneming en gokken

Als de positie van Jupiter in Ram stevig staat, dan kan een individu veel problemen aantrekken, zich ten onrechte of overdreven gedragen. Deze combinatie geeft mensen zelfvertrouwen, enthousiasme en bevordert vechtlust. Vandaar dat deze mensen risico’s nemen en niet in staat zullen zijn om dit alleen te regelen. Ondersteund door de invloed van Jupiter trekken ze ook financiën aan en zijn ze goed in het uitdragen en het geven van redenen.

18°58' k (j)

Saturn in Waterman

G Saturnus: Het gaat meestal gepaard met obstakels en beperkingen; u wordt serieus en teruggetrokken

De positie van Saturnus in Waterman wordt het meest weergegeven in de houding naar andere mensen. U bent verantwoordelijk in het geval van sociale vragen, ondanks uw wantrouwen. U volgt de etiquette en gedraagt zich beleefd. Het is misschien een van de redenen waarom deze mensen zo prachtig op het werk zijn waar hun houding essentieel is. Het is voor hen gemakkelijk om goed op te kunnen schieten met autoriteiten en werkgevers.

18°21' b (a)

Uranus in Stier

H Uranus: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

Deze plaatsing – Uranus in Stier – kan een zeer eigenwijs en toegewijd zijn, maar praktisch gezien, ook zeer innovatief en vooruitstrevende combinatie zijn. Economische en financiële zekerheid is voor u een belangrijke prioriteit. Bovendien verlangt u naar een materiele basis in de vorm van grond of het bezitten van een huis. Dit wordt weergegeven samen met ongeduld totdat het bereikt is.

23°37' l (l)

Neptunes in Vissen

I Neptunes: symbool van technische vooruitgang en nieuwe ideeën

In deze positie, Neptunes in Vissen, is de planeet stevig in zijn eigen teken, wat een grote hoeveelheid aan spiritualiteit zal brengen. Daarom zult u religieus en tegelijkertijd sympathiek zijn en gul. Echter kunnen identiteitsproblemen in deze plaatsing verschijnen. Het is een ideale locatie voor muziek, dans, schilderen en soortgelijke talenten.

25°48' j (i)

Pluto in Steenbok

J Pluto: wordt geassocieerd met cruciale onderwerpen op lange termijn zoals dood, overleving, verbod, rechtvaardigheid