Stier juni Horoscoop 2017

De situatie in het gezin zal in juni een beetje veranderen. Als gevolg van andere omstandigheden heeft u niet zoveel tijd en energie voor uw dierbaren zoals u gewend bent. Een dergelijke benadering kan echter sommige leden van uw gezin beledigen. Stieren moeten aandacht besteden aan de woorden die ze gebruiken. In de carrière zal hun situatie beter zijn.

Met juni zullen alle tegenslagen voor de Stier voorbij zijn. De sterren staan eindelijk in de juiste positie en veel dingen zullen veranderen. Wat het werk betreft zult u uitblinken, dus dan kunt u logischerwijs ook vooruitgang in uw carrière verwachten. Het enige wat u moet doen is flink uw best blijven doen en misschien met een nieuw idee komen om een probleem op te lossen.

Het kan tussen u en uw collega's wel eens moeilijk gaan. Probeer uit te zoeken, waar het probleem zit en praat met hen.

U bent nu al een tijdje niet onder de mensen geweest. Ga bijvoorbeeld naar een film.

Onderzoek uw geweten. Neem geen onrealistische beslissing waar u zich niet aan kunt houden.

Stier juli >>


De Zon in Tweelingen
20.5.22:19 - 21.6.06:13
c
20.5.
De Zon in Kreeft
21.6.07:13 - 22.7.17:04
d
21.6.

Deze periode zal u geen rust geven. Een verlangen naar nieuwe informatie zal u voortbewegen. U kunt gezellig, intellectueel of zelfs socialistisch lijken in de maatschappij. Nieuwe kennis en vaardigheden zullen u helpen met zelfrealisatie. U hoeft dus niet bang te zijn om te leergierig te zijn, zelfs niet ten koste van relaties.

Het kan voorkomen dat u emotioneler bent dan normaal. U ziet er erg vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch uit naar anderen. Echter kan uw gedrag overgevoelig of overdreven lijken. Het maakt u erg nerveus als u zich onzeker voelt. U voelt zich veilig omringd door liefde, een relatie of familie. U zult uzelf ook beter begrijpen. Fantasie is ook belangrijk in deze periode.

Venus in Ram
28.4.14:58 - 6.6.09:15
a
28.4.
Venus in Stier
6.6.10:15 - 5.7.01:58
b
6.6.

Gedurende deze periode kunt u de neiging hebben om met uw hart impulsieve beslissingen te maken. Als het gaat om liefde en relaties zijn uw inspanningen niet te stoppen, soms zelfs compromisloos. U zult een goede tijd beleven in een groep waarmee u veel plezier heeft en misschien ook een beetje flirt. Het is mogelijk dat u op zoek gaat naar conflicten waarin u uw superioriteit kunt laten zien. Misschien heeft u een soort van constante behoefte om u naar uzelf te bewijzen.

Deze tijd zal zeer intens voor u lijken. Uw zintuigen zullen letterlijk alert zijn, waardoor u elk moment zeer intens zult ervaren. Vooral als het gaat om relaties en liefde in het algemeen, hoewel het ook van toepassing is op culturele evenementen zoals theater of kunst in het algemeen. U heeft de neiging om te veel van de mensen om u heen te eisen. Ook als het natuurlijk voor u voelt, kan het misschien een averechts effect op u hebben. U kunt maar beter voorzichtig keuzes maken.

Mercurius in Stier
16.5.06:01 - 7.6.00:04
b
16.5.
Mercurius in Tweelingen
7.6.01:04 - 21.6.11:46
c
7.6.
Mercurius in Kreeft
21.6.12:46 - 6.7.02:08
d
21.6.

In deze periode hebben we vaak de neiging om ons rationeel te gedragen en kalm proberen te blijven. Het lijkt dat emoties ons niet aangaan, als we worden beïnvloed door Mercurius. Onze communicatie is nogal traag en voorzichtig, maar aan de andere kant is het heel begrijpelijk. U zult bovendien in staat zijn om iets succesvol af te ronden dankzij uw geduld en uithoudingsvermogen. Daarom zal niets uw ontwikkeling tegenhouden.

In deze periode zal u mondeling competent zijn, dus u zult een geweldige spreker zijn. U zult geen gebrek hebben aan woordenschat, noch zelfvertrouwen. In aanvulling daarop zult u, dankzij uw houding, in staat zijn om van veel mensen de aandacht te trekken en zult u in staat zijn hen te beïnvloeden. Uw belangen zullen verschillend zijn. U zult enthousiast zijn over alles wat uw horizon verbreedt en voldoen aan uw verlangen naar onderwijs.

Uw oordeel kan deze dagen worden beïnvloed door uw emoties. Beide automatisch of onbewust. Het kan een nadeel zijn om te gevoelig te zijn. Probeer u te focussen op feiten. Het voordeel zal zijn dat u zeer empathisch zult zijn als metgezel, partner of luisteraar. Aangezien mensen in uw gezelschap zich goed voelen.

Mars in Tweelingen
21.4.12:04 - 4.6.17:47
c
21.4.
Mars in Kreeft
4.6.18:47 - 20.7.13:50
d
4.6.

Tijdens deze periode kunt u genieten van zelf dingen aan te leren, bijvoorbeeld door te lezen. U zult in het algemeen verlangen naar nieuwe informatie die u later kunt gebruiken. Uw argumenten zullen zeer sterk zijn en u zult daardoor in staat zijn om overal uit te komen. Echter kan uw persoonlijkheid een beetje uit balans en onstabiel lijken alsof er een persoonlijk conflict in uzelf gaande is. Wanneer dit wordt benadrukt zult u sarcasme en bitsheid gebruiken als afweermechanisme.

Tijdens deze periode zal uw energie moeten gaan naar uw beste vrienden en familie - het huis dat u gezamenlijk heeft gecreëerd. Uw beschermend vermogen zal deze dagen zeer sterk zijn. U zult met een defensieve houding reageren op stress. Als u uw emoties opkropt, kan dit leiden tot bitterheid en irrationele woede.

 

contactFacebook