De Maan in Boogschutter

De Maan: Kenmerkt hart, ziel en ons innerlijke zelf. We worden verlegen en gevoelig onder de invloed van de Maan.

Boogschutter: Mensen geboren onder het teken van de Boogschutter zijn verbonden met de planeet...

De plaatsing van de Maan in Boogschutter geeft een warmhartige en optimistische stemming. Deze mensen zijn meestal open-minded met een goed gevoel voor humor, hoewel bedachtzaamheid niet één van hun dingen is en daarom kunnen ze gemakkelijk vijanden maken, zelfs als dit niet hun bedoeling is.

U heeft vaak ruimte nodig om op zoek te gaan naar leven gerelateerde antwoorden. U wordt eerder aangetrokken tot de spirituele betekenis van het leven, uw fantasie is ontzettend levendig en uw geloof is ook erg sterk. U bent in staat om uren te studeren evenals gewoon rondhangen en nadenken. U kunt zelfs anderen motiveren om dat gevoel van nieuwsgierigheid te voelen.

In stressvolle situaties heeft u moeite om uw emoties onder controle te houden, vooral wanneer er belemmeringen zijn in uw ambities.


Er is een vredige en optimistische energie deze dagen. Echter zou men het gevoel kunnen hebben dat ze niet te lang op dezelfde plaats kunnen zijn. De wens om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf te ontwikkelen en te verkennen, is groot. Er zal geen gebrek aan energie zijn voor sport, hoewel u misschien te maken kunt krijgen met een bepaalde omslachtigheid en innerlijke frustratie.

U zult genieten van communicatie. U zult het intellect in anderen stimuleren, waardoor ze groot gaan denken. Deze vaardigheden kunnen vooral op het werk nuttig zijn. U kunt echter deze dagen beter niet te eerlijk zijn tegen andere mensen.