Waterman juni Horoscoop 2018

In juni staat er een lucratieve periode op de Waterman te wachten. De kans om een potentiële partner te ontmoeten trekt u aan en u zendt positieve energie uit naar uw omgeving. Er zal een sterke vonk tussen u en de persoon die u ontmoet ontstaan. Volgens de sterren is de kans op nieuwe en sterke binding het grootst. Laat deze kans niet door uw vingers glippen.

Vooral in juni breekt er een stabiele en vreedzame periode aan. Daarom is deze tijd geschikt voor lange-termijn planning. U kunt zich bijvoorbeeld richten op de financiën of andere huisvestingskansen. De Waterman moet echter voldoende tijd en aandacht besteden aan werk om te voorkomen dat problemen van eerder dit jaar zich herhalen.

U komt er te laat achter hoe het project moet worden opgelost. Maar het maakt niet uit; in ieder geval hebt u voor de volgende keer geleerd.

U raakt nog verkouden als u zich niet naar gelang het seizoen kleedt.

Waterman juli >>


De Zon in Tweelingen
21.5.04:02 - 21.6.11:54
c
21.5.
De Zon in Kreeft
21.6.12:54 - 22.7.22:48
d
21.6.

Deze periode zal u geen rust geven. Een verlangen naar nieuwe informatie zal u voortbewegen. U kunt gezellig, intellectueel of zelfs socialistisch lijken in de maatschappij. Nieuwe kennis en vaardigheden zullen u helpen met zelfrealisatie. U hoeft dus niet bang te zijn om te leergierig te zijn, zelfs niet ten koste van relaties.

Het kan voorkomen dat u emotioneler bent dan normaal. U ziet er erg vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch uit naar anderen. Echter kan uw gedrag overgevoelig of overdreven lijken. Het maakt u erg nerveus als u zich onzeker voelt. U voelt zich veilig omringd door liefde, een relatie of familie. U zult uzelf ook beter begrijpen. Fantasie is ook belangrijk in deze periode.

Venus in Kreeft
19.5.14:52 - 13.6.23:38
d
19.5.
Venus in Leeuw
14.6.00:38 - 10.7.04:21
e
14.6.

Gedurende deze periode zijn uw emoties intens welke ervoor kunnen zorgen dat u kwetsbaar bent. Het is dus niet verwonderlijk dat u dit zult proberen te verbergen naar de buitenwereld. U kunt heel empathisch en medelevend zijn voor anderen., maar diep van binnen, vecht u tegen tegenstrijdige gevoelens en zult u niet in staat zijn om te beslissen. U zult uw partner aanmoedigen en hem/haar vertrouwen geven.

Gedurende deze tijd hebben mensen de neiging om theatraler te handelen dan normaal, in het bijzonder als het gaat om liefde en relaties. U zult genieten van de aandacht van het andere geslacht, omdat dit uw ego stimuleert. Uw liefde kan tijdens deze periode zeer eerlijk en romantisch zijn, vooral als u verliefd wordt op iemand die u bewondert. Aan de andere kant kan op dit moment een breuk een moeilijke ervaring zijn.

Mercurius in Tweelingen
30.5.01:37 - 12.6.21:49
c
30.5.
Mercurius in Kreeft
12.6.22:49 - 29.6.07:08
d
12.6.
Mercurius in Leeuw
29.6.08:08 - 6.9.04:27
e
29.6.

In deze periode zal u mondeling competent zijn, dus u zult een geweldige spreker zijn. U zult geen gebrek hebben aan woordenschat, noch zelfvertrouwen. In aanvulling daarop zult u, dankzij uw houding, in staat zijn om van veel mensen de aandacht te trekken en zult u in staat zijn hen te beïnvloeden. Uw belangen zullen verschillend zijn. U zult enthousiast zijn over alles wat uw horizon verbreedt en voldoen aan uw verlangen naar onderwijs.

Uw oordeel kan deze dagen worden beïnvloed door uw emoties. Beide automatisch of onbewust. Het kan een nadeel zijn om te gevoelig te zijn. Probeer u te focussen op feiten. Het voordeel zal zijn dat u zeer empathisch zult zijn als metgezel, partner of luisteraar. Aangezien mensen in uw gezelschap zich goed voelen.

In deze periode zult u geen problemen hebben in relaties. Beïnvloed door Mercurius wordt u zeer loyaal en zult u geen behoefte hebben om over iemand te praten achter zijn rug om. Daarnaast zult u populair in de samenleving zijn met dank aan uw vermakelijkheid en spreekvaardigheid. U zult succesvol zijn op financieel en zakelijk gebied.

Mars in Waterman
16.5.06:54 - 13.8.04:37
k
16.5.

Gedurende deze periode zult u vrienden, familie en loyale mensen gaan waarderen. Daarom heeft u er geen probleem mee om voor hen te vechten. Uw morele waarden zijn veel hoger deze dagen. Dat is dan ook de reden waarom u boos te krijgen bent als u te maken krijgt met het gebrek aan respect of onrecht. U zult innovatieve adviezen hebben welke worden gekenmerkt door goede organisatorische vaardigheden.

 

contactFacebook