Horoscoop van morgen - Ram

U moet erg nauwkeurig zijn en alles dubbel controleren. Een slordige fout kan grote negatieve gevolgen hebben, dus probeer om die situatie zoveel mogelijk te vermijden.

Probeer positief te zijn en zorg dat uw vriend zich beter gaat voelen als hij neerslachtig is. Hij zal er echt blij mee zijn.

Spaar uw energie en uw zenuwen. Bepaal een redelijk tempo en houd het de hele dag vol, zodat u de energie gelijkmatig verdeelt.

U moet zeker geen problemen met uw rug over het hoofd zien, ga liever naar een neuroloog of therapeut.

<< Ram / Horoscoop vandaag


De Maan in Vissen
26.7.05:30 - 28.7.11:58
l
26.7.
De Maan in Ram
28.7.12:58 - 30.7.22:07
a
28.7.

U kunt een energie verwachten op het gebied van de verbeelding, die zal werken op volle sterkte deze dagen. Daarom kan uw verstand soms zijn kracht verliezen – ten koste van emoties. U bent ook meer empathisch dan ooit. U zult geen problemen hebben om u in te leven in een breed scala van mensen. Echter is het nadeel dat u vaak uw eigen dilemma’s en problemen vergeet...

De energie van deze dagen brengt ongemak. Het leven verloopt snel, wat u energie geeft, maar aan de andere kant verlangt u ernaar om alles achter u te gooien en gewoon te relaxen. Een dilemma zou kunnen optreden welke u ervoor zal zorgen dat u een stap achter de eigenlijke gebeurtenis blijft...