Steenbok januari Horoscoop 2025

Conservatieve tekens zijn praktisch, voorzichtig, aanhoudend en ernstig

In januari hoeven Steenbokken niet bang te zijn voor grote veranderingen in hun leven. Alles zal goed op elkaar aansluiten, want u zult uw prioriteiten rangschikken, doelen stellen en proberen die te bereiken. In deze maand zult u leiderschapskwaliteiten vinden, en u zult ze gebruiken, vooral op het werk. U zult een groot teamleider worden, en uw team naar geweldige resultaten leiden; misschien krijgt u daar een goede financiële beloning voor. Pas ook op dat u geen kou vat, anders kunt u problemen krijgen met uw urinewegen en blaas. Blijf warm en volg en drink voldoende water.

Het begin van het nieuwe jaar zal volledig natuurlijk zijn voor de Steenbok en ze zullen waarschijnlijk niet veel voelen veranderen in hun gedrag. Boven alles zijn je sterke punten alleen maar duidelijker geworden. Je zal makkelijk en duidelijk kunnen duiden wat je wil bereiken dit jaar en vanaf het prille begin zal je veel geluk hebben met dank aan de zon.
Ook al zal je de invloed van deze planeet proberen te onderdrukken in januari, zal je toch gecontroleerd worden door het verlangen om de anderen om je heen te leiden. In je werk is het mogelijk dat je prestaties verbeteren doordat je probeert om een promotie of loonsverhoging te bekomen.
Het succes zelf zal echter in het teamwerk liggen.

<< Steenbok december


De Zon in Steenbok
21.12.10:14 - 19.1.20:52
j
21.12.
De Zon in Waterman
19.1.21:52 - 18.2.10:59
k
19.1.

Deze periode zal misschien een soort van vertraging zijn met betrekking tot uw ambities. U zult behoefte voelen om alleen te zijn en zich terug te trekken. Uiteindelijk kan dit leiden tot handelen in eigen voordeel, ongeacht andere mensen. U zou gemeen en egoïstisch kunnen lijken in extreme situaties. U zult genieten van het werk en in staat zijn om ook te ontspannen tijden het werken aangezien u grondig en perfectionistisch bent.

U ziet er erg vriendelijk en sympathiek uit in deze periode. U zult geen problemen hebben terwijl u zich aanpast aan de omgeving, omdat u elastisch en flexibel bent. Toch zult u uw eigen mening en geavanceerde intellectuele capaciteiten behouden. U kunt abrupte veranderingen in uw stemming ervaren. De ene keer zult u serieus zijn en de andere keer gezellig en vrolijk. Hoe dan ook, u bent niet bang wat andere mensen over u denken en u gaat uw eigen weg.

Venus in Waterman
7.12.07:06 - 3.1.04:20
k
7.12.
Venus in Vissen
3.1.05:20 - 4.2.08:52
l
3.1.

Deze periode zal een beetje kouder zijn als het gaat om de liefde. Echter houdt u er meer dan ooit van om in de buurt van uw vrienden te zijn. Uw persoonlijkheid is op de een of andere manier aantrekkelijk voor een heleboel mensen. Kijk maar uit, u zou met de verkeerde kunnen eindigen.

Gedurende deze periode zal de steun van mensen om u heen zeer aangenaam zijn. U bent open-minded en daarom is het makkelijk om met u te communiceren. Aan de andere kant zult u niet in staat zijn om objectieve beslissingen te nemen en daarom kunt u gemakkelijk worden beïnvloed. In extreme gevallen zult u vertrouwen opbouwen met iemand die u later zal verraden.

Mercurius in Boogschutter
2.11.20:05 - 8.1.11:20
i
2.11.
Mercurius in Steenbok
8.1.12:20 - 28.1.03:43
j
8.1.
Mercurius in Waterman
28.1.04:43 - 14.2.12:56
k
28.1.

In deze periode zullen uw morele aspecten heel sterk zijn. Niet alleen vanwege dat wilt u optreden als een rechter, als u in een ruzie komt waarbij 2 mensen ruziën. In uw gedachten zult u veilig en gul zijn, echter zal u anderen in twijfel laten voordat u ze het nodige zult vertellen. Daarnaast kunt u genieten van filosofisch commentaar of politieke kwesties.

In deze periode verlangt u ernaar om gerespecteerd te worden en zult u zich onrustig voelen als iemand denkt dat u een dwaas bent. Vandaar dat u nogal stil bent en afwachtend. Dankzij deze positie kan conservatief denken verschijnen, vooral als het gaat om relaties en droge humor.

In deze periode bent u liever eerlijk. Ongeacht de omstandigheden – of het passend is of niet. U voelt een behoefte om te staan voor uw meningen en ideeën. U heeft echter problemen met communiceren als gevolg van deze houding. Bovendien zult u niet bang zijn om over dingen te praten zoals ze zijn en mensen zullen graag bij u komen voor advies.

Mars in Leeuw
4.11.05:13 - 6.1.11:34
e
4.11.
Mars in Kreeft
6.1.12:34 - 18.4.06:15
d
6.1.

Deze periode zorgt voor veel fysieke energie, maar ook voor sterke mentale gezondheid. U kunt gemakkelijk omgaan met de dagelijkse problemen. Echter komt de noodzaak om bewonderd te worden samen met uw vaardigheden – in dit geval moet u goed opletten, omdat er een conflict zou kunnen optreden. Uw vertrouwen is handig, maar het kan helaas ook een blijk van egoïsme zijn.

Tijdens deze periode zal uw energie moeten gaan naar uw beste vrienden en familie - het huis dat u gezamenlijk heeft gecreëerd. Uw beschermend vermogen zal deze dagen zeer sterk zijn. U zult met een defensieve houding reageren op stress. Als u uw emoties opkropt, kan dit leiden tot bitterheid en irrationele woede.