Horoscoop van morgen - Maagd

Definieer de grenzen in uw relatie, wat goed is en wat niet. Op die manier kunt u veel toekomstige genante situaties of problemen voorkomen, hoewel dit gesprek niet erg aangenaam zal zijn.

Zelfs als u niet houdt van het geven van complimentjes, moet u nu een uitzondering maken. Doe uw partner of gezinsleden een plezier met vriendelijke woorden.

Overweeg zorgvuldig of het de moeite waard is om te investeren in iets dat zo onzeker is, hoewel de bonus aantrekkelijk kan zijn.

Wees niet wanhopig als u wegens ziekte niet kan gaan werken. Van tijd tot tijd heeft iedereen het recht om thuis te blijven.

<< Maagd / Horoscoop vandaag


De Maan in Ram
24.5.23:38 - 27.5.08:22
a
24.5.
De Maan in Stier
27.5.09:22 - 29.5.19:22
b
27.5.

De energie van deze dagen brengt ongemak. Het leven verloopt snel, wat u energie geeft, maar aan de andere kant verlangt u ernaar om alles achter u te gooien en gewoon te relaxen. Een dilemma zou kunnen optreden welke u ervoor zal zorgen dat u een stap achter de eigenlijke gebeurtenis blijft...

Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust...