Horoscoop van morgen - Waterman

U zou andere ideeën kunnen hebben over de toekomst dan mensen die het dichtst bij u staan. Om onnodige misverstanden te voorkomen, moet u alles rustig bespreken, zolang er nog tijd is om zo nodig iets te veranderen.

Niet vervelend of boos doen als uw vriend iemand anders meebrengt naar uw afspraakje. Gebruik het als een kans om uw kennissenkring uit te breiden.

U mag zich op het werk niet laten afleiden. Als u aan het werk bent, moet u uw zorgen over uw huishouden opzij zetten, het werkt gewoon niet op een andere manier.

Het is tijd om ongebruikte kleding uit te zoeken, als uw kast echt vol is. Wees niet barmhartig.

<< Waterman / Horoscoop vandaag


De Maan in Weegschaal
24.5.08:52 - 26.5.15:40
g
24.5.
De Maan in Schorpioen
26.5.16:40 - 29.5.00:31
h
26.5.

Er is een sociale energie deze dagen. U verlangt naar bewondering, maar ook naar een soort waardering van andere mensen. Wanneer u uw doelen haalt, probeert u met iedereen om te gaan, maar soms wordt u onbewust vleiend en opdringerig en dit kan negatieve gevolgen hebben voor uw reputatie...

De energie deze dagen is vol met emoties. Daarom gedragen we ons vaak impulsief en jaloers, vooral wanneer we ons bedreigd voelen. Het kan worden opgevat als een soort afweermechanisme van ons onderbewustzijn...

 

contactFacebook