Horoscoop van morgen - Waterman

Laat uw omgeving u niet teveel vormen. Zelfs als u een overdreven mening hebt, blijf er bij en geef niet op, alleen maar omdat u een tijdje twijfelt. Ondersteun u mening met argumenten en u zult het geschil winnen.

Spaar uw energie en uw zenuwen. Bepaal een redelijk tempo en houd het de hele dag vol, zodat u de energie gelijkmatig verdeelt.

Als u altijd al hebt genoten van schilderen of er door gefascineerd was, is het nu tijd om uzelf aan te moedigen om een les gaan volgen en het zelf eens te proberen.

U raakt nog verkouden als u zich niet naar gelang het seizoen kleedt.

<< Waterman / Horoscoop vandaag


De Maan in Steenbok
22.6.01:08 - 24.6.05:16
j
22.6.
De Maan in Waterman
24.6.06:16 - 26.6.08:09
k
24.6.

Gedurende deze periode kunt u positieve energie verwachten op het gebied van werk en zaken. Deze plaatsing geeft ons een enorme hoeveelheid aan discipline en dus zal het opvolgen van regels geen probleem voor u zijn, net als het organiseren van uw zaken. Het gevoel voor materialisme is op dit moment sterker dan emoties. Daarom is het bereiken van uw doelen gemakkelijker voor u. U zult niet van streek raken door kritiek, omdat zelfs dat voor u een voordeel is...

Het nadeel van deze dagen is zeker de energie om te eenzaam te zijn. Daarom zult u liever met uw eigen gedachten zijn dan in gezelschap met anderen mensen. In extreme gevallen van sociale angst wordt u koud en afstandelijk. Anderen kunnen uw manier van doen niet begrijpen. U bent in staat u in uw eentje te vermaken...