Horoscoop van morgen - Waterman

Dit is niet de juiste manier. U moet leren van uw fouten en u niet overmatig inspannen, uw pogingen kunnen zinloos blijken te zijn. U zou gewoon uw energie verspillen. Open liever uw ogen en bekijk de situatie vanuit alle hoeken, of het de moeite waard is of niet.

Het zal u lijken alsof uw familie iets voor u verborgen houdt. Wees niet bang om het te vragen.

Overweeg zorgvuldig of het de moeite waard is om te investeren in iets dat zo onzeker is, hoewel de bonus aantrekkelijk kan zijn.

Denk na over uzelf en luister naar uw lichaam. U moet niet de hele tijd de grenzen overschrijden. Sla de uitnodiging voor deze avond af en doe het rustig aan.

<< Waterman / Horoscoop vandaag


De Maan in Tweelingen
19.9.22:56 - 22.9.06:49
c
19.9.
De Maan in Kreeft
22.9.07:49 - 24.9.11:18
d
22.9.

Tijdens deze dagen zijn we onder invloed van energie die ervoor zorgt dat we bij anderen willen zijn. U zult dol zijn op communiceren, maar ook om te luisteren. U bent vaak in staat om zeer snel de mensen om u heen te begrijpen en te voldoen aan hun behoeften. Deze eigenschappen zijn altijd welkom, dus u kunt ernaar uitkijken om populair in een groep te zijn...

U zult tijdens de dagen van de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie wordt gericht op het gezin en huis – dat is waar u zich het meest comfortabel voelt. U kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een aangenaam gevoel, dat ook een positief effect heeft op andere familieleden...

 

contactFacebook