Horoscoop van morgen - Waterman

Het begin is altijd moeilijk, dus in moeilijke situaties moet u niet wanhopen; aan de andere kant moet u doorbijten en uitkijken naar de toekomst wanneer het rustiger is. U kunt uw vriend of collega om advies vragen, maar geef zeker niet op.

Als u begint na te denken over kinderen, moet u dat eerst goed uitzoeken en vooral alles eerst met uw partner bespreken.

Vandaag is geschikt voor de wederopbouw. Maak alles goed schoon of ga het verven, gooi oude meubels weg en ga op zoek naar nieuwe.

Overweeg de situatie en stel uw prioriteiten. Uzelf vanwege kleine problemen zenuwachtig maken is onzin, en belangrijker, het is niet goed voor de gezondheid.

<< Waterman / Horoscoop vandaag


De Maan in Boogschutter
19.1.23:41 - 22.1.06:01
i
19.1.

Er is een vredige en optimistische energie deze dagen. Echter zou men het gevoel kunnen hebben dat ze niet te lang op dezelfde plaats kunnen zijn. De wens om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf te ontwikkelen en te verkennen, is groot. Er zal geen gebrek aan energie zijn voor sport, hoewel u misschien te maken kunt krijgen met een bepaalde omslachtigheid en innerlijke frustratie...