Horoscoop van morgen - Steenbok

Het gezegde "geduld brengt rozen" zal een sterk effect op u hebben. Ga niet overhaast te werk, wacht liever uw moment af. Wees creatief en u zult stralen en de aandacht trekken van mensen om u heen.

Probeer liever uw baas te vermijden en maak het werk helemaal af, zodat u geen problemen meer hebt.

Bezoek uw familie. Misschien heb u uw dierbaren al te lang vermeden, maar uw belangstelling zal hen zeker gelukkig maken.

In uw huidige stemming zou u het beste alleen kunnen blijven. Nadenken en zich dingen herinneren kunnen u helpen de oorzaak te vinden.

<< Steenbok / Horoscoop vandaag


De Maan in Stier
20.1.19:56 - 23.1.08:44
b
20.1.
De Maan in Tweelingen
23.1.09:44 - 25.1.19:52
c
23.1.

Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust...

Tijdens deze dagen zijn we onder invloed van energie die ervoor zorgt dat we bij anderen willen zijn. U zult dol zijn op communiceren, maar ook om te luisteren. U bent vaak in staat om zeer snel de mensen om u heen te begrijpen en te voldoen aan hun behoeften. Deze eigenschappen zijn altijd welkom, dus u kunt ernaar uitkijken om populair in een groep te zijn...