Horoscoop van morgen - Steenbok

Als u zich eenzaam voelt, wees dan niet bang om een belangrijke stap te zetten, bijvoorbeeld om een huisdier te nemen. Het zal u helpen om na te denken over andere dingen dan uw eenzaamheid.

De sterren staan vooral goed voor wie nog alleenstaand is. Uw pad ligt nog open en er is een grote kans om eindelijk de juiste te vinden, dus doe uw ogen open, zodat de persoon u niet door de vingers glipt.

Val mensen om u heen niet lastig met uw geklaag. Probeer eerst na te denken en rationeel te overwegen of het wel gerechtvaardigd is.

Praat met uw partner of een vriend en ga naar een bal. Het is de sociale gebeurtenis van het jaar en de sfeer is echt de moeite waard.

<< Steenbok / Horoscoop vandaag


De Maan in Vissen
23.2.07:37 - 25.2.19:48
l
23.2.
De Maan in Ram
25.2.20:48 - 28.2.08:29
a
25.2.

U kunt een energie verwachten op het gebied van de verbeelding, die zal werken op volle sterkte deze dagen. Daarom kan uw verstand soms zijn kracht verliezen – ten koste van emoties. U bent ook meer empathisch dan ooit. U zult geen problemen hebben om u in te leven in een breed scala van mensen. Echter is het nadeel dat u vaak uw eigen dilemma’s en problemen vergeet...

De energie van deze dagen brengt ongemak. Het leven verloopt snel, wat u energie geeft, maar aan de andere kant verlangt u ernaar om alles achter u te gooien en gewoon te relaxen. Een dilemma zou kunnen optreden welke u ervoor zal zorgen dat u een stap achter de eigenlijke gebeurtenis blijft...