Horoscoop van morgen - Stier

Het begin is altijd moeilijk, dus in moeilijke situaties moet u niet wanhopen; aan de andere kant moet u doorbijten en uitkijken naar de toekomst wanneer het rustiger is. U kunt uw vriend of collega om advies vragen, maar geef zeker niet op.

Een interessant idee zal in uw geest verschijnen, maar het is nu niet het juiste moment om het aan iemand toe te vertrouwen. Laat het liggen voor later.

Het is nu geen goed moment voor investeringen. U zou een tik kunnen krijgen.

U hebt uiteindelijk maar één gebit en daarom moet u er goed voor zorgen. Wees niet bang voor een bezoek aan een tandarts.

<< Stier / Horoscoop vandaag


De Maan in Tweelingen
19.9.22:56 - 22.9.06:49
c
19.9.
De Maan in Kreeft
22.9.07:49 - 24.9.11:18
d
22.9.

Tijdens deze dagen zijn we onder invloed van energie die ervoor zorgt dat we bij anderen willen zijn. U zult dol zijn op communiceren, maar ook om te luisteren. U bent vaak in staat om zeer snel de mensen om u heen te begrijpen en te voldoen aan hun behoeften. Deze eigenschappen zijn altijd welkom, dus u kunt ernaar uitkijken om populair in een groep te zijn...

U zult tijdens de dagen van de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie wordt gericht op het gezin en huis – dat is waar u zich het meest comfortabel voelt. U kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een aangenaam gevoel, dat ook een positief effect heeft op andere familieleden...

 

contactFacebook