Horoscoop van morgen - Stier

Het feit dat u dingen vergeet is niet zo erg. Dat overkomt ons allemaal, wees alleen voorzichtig dat u geen belangrijke gebeurtenis mist en geen vijanden maakt. Als het niet lukt, koop dan een agenda. Op die manier kunt u alle belangrijke informatie bij elkaar opgeslagen te hebben.

Zelfs wanneer u met u beste vriend praat moet u zich uw goede manieren herinneren. Sommige onderwerpen kunnen immers ongepast en beschamend voor iemand zijn.

Wees het niet met uw baas eens, alleen maar omdat u wilt pronken, zeker niet als u weet dat hij fout zit. Hij zou boos worden wanneer hij het zich realiseert.

Nu is het juiste ogenblik om een beslissing te nemen. De sterren staan stabiel, zodat het gemakkelijk voor u is om u er aan te houden.

<< Stier / Horoscoop vandaag


De Maan in Boogschutter
3.6.07:03 - 5.6.09:32
i
3.6.
De Maan in Steenbok
5.6.10:32 - 7.6.10:41
j
5.6.

Er is een vredige en optimistische energie deze dagen. Echter zou men het gevoel kunnen hebben dat ze niet te lang op dezelfde plaats kunnen zijn. De wens om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken, zichzelf te ontwikkelen en te verkennen, is groot. Er zal geen gebrek aan energie zijn voor sport, hoewel u misschien te maken kunt krijgen met een bepaalde omslachtigheid en innerlijke frustratie...

Gedurende deze periode kunt u positieve energie verwachten op het gebied van werk en zaken. Deze plaatsing geeft ons een enorme hoeveelheid aan discipline en dus zal het opvolgen van regels geen probleem voor u zijn, net als het organiseren van uw zaken. Het gevoel voor materialisme is op dit moment sterker dan emoties. Daarom is het bereiken van uw doelen gemakkelijker voor u. U zult niet van streek raken door kritiek, omdat zelfs dat voor u een voordeel is...