Horoscoop van morgen - Stier

Als mensen in uw omgeving niet actief zijn, wees dan niet bang om alleen te gaan sporten. U heeft tenminste een tempo dat bij u past en wie weet, misschien ontmoet u wel een nieuwe sparringpartner.

U moet wat tijd reserveren voor u en uw wederhelft. U bezoekt altijd diverse gelegenheden, ontmoet vrienden en heeft daardoor zelfs geen tijd om bij te praten.

Praat met uw partner of een vriend en ga naar een bal. Het is de sociale gebeurtenis van het jaar en de sfeer is echt de moeite waard.

Als u het gevoel hebt dat u geen goed gezelschap bent, blijf dan thuis. Niemand zal boos zijn.

<< Stier / Horoscoop vandaag


De Maan in Stier
20.1.19:56 - 23.1.08:44
b
20.1.
De Maan in Tweelingen
23.1.09:44 - 25.1.19:52
c
23.1.

Er zijn gespannen energieën wanneer de Maan in Stier is. We willen de dingen gewoon zoals ze nu zijn. Mensen die proberen om een veranderen te maken (zelfs een positieve) of innovatieve ideeën hebben, maken ons ongerust...

Tijdens deze dagen zijn we onder invloed van energie die ervoor zorgt dat we bij anderen willen zijn. U zult dol zijn op communiceren, maar ook om te luisteren. U bent vaak in staat om zeer snel de mensen om u heen te begrijpen en te voldoen aan hun behoeften. Deze eigenschappen zijn altijd welkom, dus u kunt ernaar uitkijken om populair in een groep te zijn...