Horoscoop van morgen - Stier

Uw morele principes kunnen veranderen. U zult in situaties terecht komen waar u zult overwegen ze te breken of niet. Beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen. De sterren vertellen u dat u een risico kunt nemen, maar bij uw mening blijven is ook geen slechte stap.

Als u begint na te denken over kinderen, moet u dat eerst goed uitzoeken en vooral alles eerst met uw partner bespreken.

U bent overtuigd van wat u doet, en daarom lukt het u om een heleboel mensen te overtuigen en hen ook te inspireren.

Het is geen goed idee om 's avonds veel te eten. Na een moeilijke nacht zult u de volgende dag geen energie meer hebben.

<< Stier / Horoscoop vandaag


De Maan in Kreeft
13.12.00:23 - 15.12.04:56
d
13.12.
De Maan in Leeuw
15.12.05:56 - 17.12.08:15
e
15.12.

U zult tijdens de dagen van de Maan in Kreeft gevoeliger zijn dan normaal. De huidige energie wordt gericht op het gezin en huis – dat is waar u zich het meest comfortabel voelt. U kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een aangenaam gevoel, dat ook een positief effect heeft op andere familieleden...

Er is een energie die het maken en bouwen van waarden ondersteund, waar u later trots op zult zijn en waar anderen u voor zullen waarderen. Deze dagen zijn ideaal voor sociale evenementen of dates...