Horoscoop van morgen - Stier

U moet erg nauwkeurig zijn en alles dubbel controleren. Een slordige fout kan grote negatieve gevolgen hebben, dus probeer om die situatie zoveel mogelijk te vermijden.

Het zou de ontspannen sfeer thuis goed doen als u problemen op school of op het werk niet meeneemt. Besteed aandacht aan leukere dingen.

Vandaag is geschikt voor de wederopbouw. Maak alles goed schoon of ga het verven, gooi oude meubels weg en ga op zoek naar nieuwe.

Versterk uw immuniteit. Neem in plaats van chocolade eens een sinaasappel en probeer uw lichaam wat steviger te krijgen.

<< Stier / Horoscoop vandaag


De Maan in Maagd
18.9.06:52 - 20.9.12:07
f
18.9.
De Maan in Weegschaal
20.9.13:07 - 22.9.19:42
g
20.9.

De energie van deze dagen brengt ons helaas stress. Uzelf in de rol van martelaar zetten is ook typisch. Praktisch gezien zult u ook bezorgd zijn over de problemen waar anderen weigeren mee om te gaan...

Er is een sociale energie deze dagen. U verlangt naar bewondering, maar ook naar een soort waardering van andere mensen. Wanneer u uw doelen haalt, probeert u met iedereen om te gaan, maar soms wordt u onbewust vleiend en opdringerig en dit kan negatieve gevolgen hebben voor uw reputatie...

 

contactFacebook